Forum Gospodarka ODZIEŻ UŻYWANA
ZMIEŃ
      uczciwy

uczciwy

(16 wyników)
    • Witam ,posiadam dwa sklepy z odzieżą używaną ,tak jak każdy borykałam się z tym samym problemem ,niedawno zaczęłam odwiedzać to forum w nadziei że znajdzie się uczciwy dostawca ,który zapewni mi godny towar ,jak człowiek jest na granicy wytrzymałości zamawia towar z różnych źródeł i łudzi się że każda dostawa będzie lepsza co pozwoli mu na zarobienie parę groszy .Niestety przekonałam się że tutaj dobrego towaru nie znajdę ,bo po zakupieniu kilku partii sortu u rożnych dostawców ,okazało się ż...
    • Witam, wiekszosc z was szuka uczciwej hurtowni badz dostawcy. Ja,wrecz przeciwnie -szukam uczciwego odbiorcy. Mieszkam w Niemczech, zajmuje sie zbiorka odziezy i obuwia. Sam zebrany towar solidnie sortuje. Nie sa to wielkie ilosci,dlategotez mam pewnosc,ze to, co oferuje jest bardzo dobrej jakosci...bez plam,dziur itd. Odrzucam rowniez rzeczy sprane,pomechacone,rozciagniete itp.Niestety mialem okazje nawiazac wspolprace z nieuczciwymi odbiorcami. Jesli jest ktos komu na prawde zalezy na solid...
    • Tak dokladnie tak jak napisalem - oddam towar do sprzedazy, cos w rodzaju komisu. Szukam osoby do wspolpracy ktore chca zarabiac uczciwie pieniadze a nie tak jak wielu w rok czasu stawiac dom z basenem lub kogos rabnac na kase. Zasada jest prosta ja mam towar bardzo dobrej jakosci ze zrodla nie od 10tego posrednika. Taki towar jak ja mam w hurtowniach jest po okolo 45-55 zl za kg oraz po 80-100 zl za kg. Zadanie sprzedajacego - sprzedac towar po wspolnie ustalonej cenie i podzielic 30% d...
    • Witam, Jestem legalnie działającą firmą i prowadzę punkt skupu odzieży używanej w Anglii. Zajmuję się skupem odzieży bezpośrednio od klientów (nie hurtowni), odzież jest przynoszona do mojego punktu skupu bezpośrednio z angielskich domów, a następnie w ich obecności prze ze mnie sprawdzana pod względem jakości, w celu wyeliminowania rzeczy brudnych , poplamionych i podartych, oraz tzw babciowych a następnie pakowana do worków. W workach znajduje się to co klient przyniesie w danym momencie,...
    • Poszukuje UCZCIWEGO DOSTAWCE DOBREJ ODZIEZY- JEZELI SA JESZCZE TACY BŁAGAM O KONTAKT MAIL KOBIETA32_1@GAZETA.PL
    • Poszukuje Uczciwych importerów odzieży używanej, rozsądnych cenach .Towar potrzebuje do zaopatrzenia hurtowni więc są to większe ilości...Interesuje Mnie tylko dobry niesort Angielsi,Duński,Niemiecki,Zaznaczam iż jeżeli worki są tyknięte lub w jakikolwiek sposób towar jest przebrany ,przepakowywany,ręka była w worku ,taki towar mnie nie interesuje,to już wiadomo co w trawie piszczy…W takim układzie nie mamy oczym rozmawiać .Licze na uczciwych importerów którży pracują ...
    • witam wszystkich, pytanie może banalne,ale po moich ostatnich doświadczeniach z nie sortem-(kupione sondażowo 500kg niby nie przebranego nie sortu bezpośrednio z anglii,wydane 745gbp i praktycznie wszystko na śmieci) zastanawiam się,czy są jeszcze uczciwi dostawcy,którym zależy na stałej współpracy? jeżeli są takowi proszę o kontakt na maila anim68@wp.pl
    • OD PONAD 10 LAT ZAOPATRUJĘ SIĘ W NIESORT-mogę śmiało polecić :IMPORT-EXPORT w Sieradzu na Zakładników 35(dobry d2d)
    • Witam. Od dłuzszego czasu poszukuje dobrego creamu dziecięcego ,niestety albo ja za dużo wymagam albo to co niektórzy oferują to żenada lepsze rzeczy czasem moge znaleźć na wyprzedażach w lumpeksach. Szukam dobrej jakosci do sklepu internetowego ,tam byle jakich szmatek wystawiać nie moge. Czekam na oferty
    • Wiecie co się dzieje na rynku.Większość hurtowni ogłaszających się na forum to naciągacze i oszuści.Jeżeli macie pomysł jak ich wyeliminować z forum,żeby można było konstruktywnie korzystać z niego to piszcie.
    • Szukam dostawców odzieży używanej, niesortu z Anglii, Francji, Holandii, Norwegii, Szwecji email - kleis1@o2.pl kom - 514112835 dom - 0324714705
    • Szukam dobrego sortu angielskiego (dziecko i dorosły). Czy ktoś zna dobrego dostawcę (opolskie, dolnośląskie, lubuski, wielkopolskie, śląskie)? dzięki za informacje
    • Tak jak i w szmatach tak i można naciąć się w każdej branży....kupić wycieczkę do hotelu, który jest tylko na zdięciu, kupić auto kradzione- najlepiej w leasingu od porządnej firmy a potem je stracić i do tego stale spłacać raty leasingowe, można kupić mieszkanie w Sopocie za 8tys metr, a potem spłacać je i nie móc w nim mieszkać bo jest cały zagrzybiały-bo nie drenażowano terenu....ot i wiele takich podobnych historii. Jak takim przypadkom uniknąć - kupuj tylko w porządnych, uc...
    • Mówią tak. Załadunek kontrolowany.Orginalny nie sort.Z bogatych dzielnic.Sprawdzony dostawca. OK.Kupujemy. J co dalej.My mamy padlinę niekontrolowaną ,przebraną żenadę,ze zbiórek z sprzed dwudziestu lat.Oni mają kaskę. Mówią tak. To nie możliwe,tylko ty tak trafiłeś reszta jest zadowolona. Każdemu tak mówią. Nic nie zrobili aby ten towar był dobry. Siedzą na dupie w Polsce,nie jeżdżą,nie sprawdzają,nie pracują.Mejlik,przelewik i od nowa to samo. Wywalamy tony pseudo towaru.Odpowi...
    • Czy istnieje jakaś hurtownia, która nie ma swojego sklepu??? Nie !!! Prawie wszystkie je mają. Ostatnio dowiedziałam się, że towar, który brałam z Żar od kilku lat ( przestałam bo się popsuł i to by się zgadzało ) ma kilka sklepów, w tej chwili podobno otwiera sklep we Wrocławiu, kiedyś weszłam do jednego z ciucholandów a w nim szefowa sklepu i ta sama szefowa hurtowni w której brałam towar. Jestem przerażona tym co się dzieje w hurtowniach i nie wiem gdzie już szukać towaru, nawet tu, ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się