Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      uczciwy

uczciwy

(30 wyników)
    • Zaden uczciwy i porządny rodowy ślązak nie musi się bać autonomii
    • Czy ktoś może polecić jakieś w miarę uczciwe komisy samochodowe na Śląsku? Kto może polecić jakiś komis w którym niedawno kupił samochód i jest zadowolony?
    • Witam! Poszukujecie fotografa na ślub, który odbędzie się niebawem? [b]Wasze fundusze na ten cel są ograniczone a jednocześnie zależy Wam na wysokiej jakości zdjęć?[/b] Proponuję uczciwy dla obu stron układ: - darmowo sfotografuję Wasz Ślub i wesele (z sesją), - Wy wyrazicie zgodę na zamieszczenie kilkunastu zdjęć na mojej stronie internetowej – zależy mi na budowie portfolio. Zapewniam: rzetelne podejście do tematu + wysoką jakość zdjęć wykonanych lustrzanką cyfrową +...
    • Pewien komunista (kałużyński) rozdawał ulotki szkalujące pana Prezydenta. Były tam same kłamstwa, więc Urbańczyk podał go do sądu. Oczywiście wygrał i ten komunistyczny przychlast musi go przeprosić. Tylko,że niektórzy ludzie uwierzyli w kłamstwa i pomówienia. Mam nadzieję, że pan Urbańczyk będzie Prezydentem, bo ten komuch Gołubowicz już był I sekretarzem i nic dlka miasta nie zrobił.
    • Gość portalu: nieuczciwy napisał(a): > Urbańczyk idealny niestety nie jest.---na taki post czekałem zwycięstwo > Ale Gołubowicz komunista...-----pukni się był chłopcze był jak w polsce był inny ustrój (poraz setny J.Gołubowicz jest jedynie kandydatem wystawionym przez SLD-UP) ps.nieuczciwy od kiedy sądzisz że pan"U"nie jest idealny ?-może od dzisiaj dopiero kiedy przegrał paromastoma głosami z J.Gołubowiczem!!! -typowe dla tego typu ludzi po 2 turze będzie wychwalał J...
    • W Zabrzu pod drzwiami znalazłem anonimową ulotkę zatytułowaną "Urbańczyk musi odejść" (dla nie wtajemniczonych jest to obecny prezydent miasta ponieważ ten post umieszczam też na innych forach). Po demagogicznej treści następuje post scriptum: "I co z tego, że ktoś był I sekretarzem, ważniejsze, że jest uczciwym człowiekiem, który chce coś zrobić dla naszego miasta." W II turze wyborów kontrkandydatem jest niejaki Gołubowicz, ostatni I Sekretarz PZPR miasta Zabrze. Tu stawiam pyta...
    • Tekst za Superekspresem : Pięć willi pierwszego sekretarza "Super Express" odnalazł tajne archiwum Mieczysława Moczara W lutym 1982 roku odbył się tajny proces Edwarda Gierka - ustalił "Super Express". Sąd odebrał I sekretarzowi KC PZPR i jego żonie dwie wille w Katowicach jako majątek pochodzący z przestępstwa. W archiwum NIK znaleźliśmy sensacyjne dokumenty o pięciu willach Gierków, wybudowanych za państwowe pieniądze. Archiwum Mieczysława Moczara (prezesa Najwyższej Izby Kontro...
    • Drodzy Zabrzanie! W związku z ostatnimi działaniami nastawionymi na powiedzmy to sobie wyeliminowanie tych, którzy ciężko pracują na rzecz tego miasta, myślę że czas powiedzieć sobie, że na takie działania nie będzie w Zabrzu przyzwolenia, nie będzie na to zgody tych, którzy robią tutaj dobrą i uczciwą robotę. Myślę, że to nie czas by komentować te nieuczciwe ataki, powiedzmy sobie jasno te ataki, które mają na celu złamać pewne osoby, ale ja jestem przekonana co do uczciwości tych osób, ich...
    • Jako lekarz jest szczególnie wrażliwy na ludzką kżywdę. Jako jedyny z kandydatów jeszcze się nie skompromitował. Jest najprzystojniejszy z całej grupy kandydatów na prezydenta.
    • wiem na pewno wiem - i z Witą on przegra
    • Ciekaw jestem czy ktoś z forumowiczów wie w jaki sposób firma FUX wygrała przetarg na zankowanie ulic w Zabrzu i ile na tym zarobiła? Kiedyś Pelec był w dobrych kontaktach z Urbańczykiem (bo niby jak ten przetarg wygrał), nawet popierał go w wyborach na Prezydenta miasta, jeżdził i plakaty rozwieszał na bilbordach swojej agencji. Ale Urbańczyk o nim zapomniał, więc teraz Pelec postanowił się zemścić i przejśc na czerwoną stronę. Przecież nie warto zadawać się z przegranymi. Jeżeli...
    • Warto oddac głos na Niego w wyborach parlamentarnych
    • wybory(7)

Poseł Sekuła jesr nieuczciwy.
    • Jestem użytkownikiem sieci bater w Rudzie Śląskie oddział bater net ma swoją siedzibe w Zabrzu. Firma oferuje stały dostęp do inernetu przez sieć lokalną. Moje osiedle jest podzielone na 2 sieci lokalne. W jednej sieci net chodzi bardzo szybko jakość usług jest na wysokim poziomie. Natomiast w drugiej sieci tam gdzie ja mieszkam łącze działa z prędkością modemu do tego co weekend nie mam internetu. W chwili pisania tego tematu działa mi tylko www. Gadu gadu, irc i programy p2p ni...
    • Oto link www.komzabrze.republika.pl który polecała kilka postów niżej Pani Adach. Jeżeli w taki sposób jak jest prowadzony ten serwis KOM zajmuje się sprawami o których ustami Pani Adach tak głośno rezonuje to życzę zdrowia. Według mojego subiektywnego odczucia ten cały KOM to klasyczny przykład prównywalny z Samoobroną i LPR-em na niekompetencję i bicie piany.
    • Niejaki "samoobron" na łamach tego forum epatuje ogromem nedzy i biedy jaka występuje w Zabrzu i deklaruje, że SAMOOBRONA to zmieni. A tu co ja dzisiaj widzę, coś burczy mi nad głową, samolot z bannerem wyborczym SOMOOBRONY. Może w wydatkach na kampanię sztaby Urbańczyka i Gołubowicza nie szczedzą grosza, ale SAMOOBRONA też nie chce być gorsza.
    • nastroje po kampanii wyborczej chyba już się uspokoiły a na tym forum trwa w najlepsze krytyka p. prezydent. Wiem, każdego można krytykować (jak jest za co) ale dziwię się takiemu nasileniu krytyki nierzetelnej i nieuczciwej. W dodatku wiele osób nie tyle krytykuje ile ubliża (lub przynajmniej podejmuje takie wysiłki). Poziom tych wypowiedzi jest gorzej niż niski, bywa że chamski. Wiem że miasto Zabrze do wytwornych nie należy ale zdawało mi się, że na zwykłą uczciwość w wyrażan...
    • Smutne ale prawdziwe. Nie ma szans aby najlepszy z nas czyli zdolny, rzutki, mądry i uczciwy jakiś IKS, został prezydentem jak nie ma kasy na wybory. Z jednej strony jest to nasz obywatelski dramat, bo kasę (taką kasę!) mają jedynie "cichociemni", ale z drugiej strony jest to skuteczny zawór bezpieczeństwa dla różnych oszołomów. Na tym forum, w różnych wątkach padło już tyle bezsensownych kandydatur, że ratuj się kto może! I w tym wypadku całe szczęście dla miasta że oni nie mają kasy.
    • Za GW ; Policyjny patrol z Zabrza wypuścił wolno zatrzymanego do kontroli pijanego kierowcę. Funkcjonariusze twierdzą, że zrobili to, bo w czasie kontroli na telefon komórkowy zadzwonił do nich wysoki rangą oficer z innego komisariatu w mieście i mocno na to nalegał. - Niestety, takie praktyki są bardzo częste - twierdzą policjanci. Sprawę wyjaśnia prokuratura.Do kontroli doszło 7 czerwca. Na ulicy Bytomskiej w Zabrzu policjanci z II komisariatu zauważyli opla omegę, który wykon...
    • Wczoraj na ul. Barbary ok. godz 18 nastolatka zgubiła komórkę. Może na forum zabrzańskim znajdzie się uczciwy znalzca, który oddałby bardzo zmartwionej małolacie zgubę. Z góry wdzięczność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się