uczciwy

(13 wyniki)
  • Witam Ktróego z naszych chełminskich mechaników możecie polecić. Zależy mi na uczciwym, który solidnie naprawia.
  • uwaga.tvn.pl/64499,news,,stracil_prace__bo_byl_uczciwy,reportaz.html
  • miejsce akcji- rynek sklep p.Borowca postać 1- roztargniony co zgubił kasę postać 2- piękna ekspedientka {blondynka} !! postać 3- piękny ekspedient akcja - :wchodzi 1 do sklepu i nawija!!! nie zgubiłem u państwa w sklepie 50 zł ??? a ona nr- 2 tak , leżały na podłodze i wyciąga z kasy oddając !!!CO DALEJ WIDZIAŁEM JUŻ NIE POWIEM !!! SAMI SIĘ DOMYŚLACIE !! ZAZDROSZCZĘ I GRATULUJĘ WYBORU JEJ MĘŻOWI!!CHŁOPIE MASZ SKARB !!!
  • Podejmę pracę w Chełmnie. Jestem uczciwą, pracowitą osobą. Opiekowałam się także młodszym rodzeństwem. Chodzi o pracę opiekunki, barmanki, kelnerki itp. Mogę także sprzątać. Czy coś wiecie na ten temat ? pozdrawiam
  • Jakiś czas temu skorzystałem z usług pewnego "Fachowca" z Chełmna podającego się za hydraulika. Miało być tanio i profesjonalnie. Niestety to co zrobił pan Hydraulik przeszło najśmielsze wyobrażenia RURKI OD ODPŁYWU DZIURAWE !!!(Trzeba było kuć ścianę po remoncie), bojler oraz cała hydraulika źle założona(nie można było położyć płytek bo rurki wystawały) Na koniec pan hydraulik zażądał jak się później dowiedziałem 3x tyle ile normalnie powinno kosztować. Z tego co wiem nie jest to jedyny taki...
  • pomimo że na tablicy reklamowej widnieje napis, że do każdego opalania kosmetyk gratis - to pani w obsłudze ani słowem nie wspomniała, podczas już drugiej mojej wizyty w solarium o takim bonusie. Jak gdyby nigdy nic... Czy klient ma się sam dopominać? nazwałabym to stawianiem go w bardzo niekomfortowej sytuacji. Nieładnie.
  • LIDL (6)

W DNIU 8.11.OKOLO GODZ.13 ROBIAC ZAKUPY W SKLEPIE ''LIDL'' W CHELMNIE ZGUBILAM ZLOTA BRANSOLETKE PO GOGZ. 16 BYLAM ZAPYTAC CZY KTOS MOZE ZNALAZL I ODDAL OKAZALO SIE ,ZE ZNALAZL KTOS Z PERSONELU I BRANSOLETKE MI ODDANO.ZA POSREDNICTWEM FORUM PRAGNE PODZIEKOWAC PANIOM TAM PRACUJACYM I NIECH WSZYSCY SIE DOWIEDZA , ZE W TYM SKLEPIE ZATRUDNIONY JEST UCZCIWY PERSONEL.JESZCZE RAZ SERDECZNE DZIEKI
  • ZAPRASZAM CZAS CHEŁMNA I WSZYSTKICH BYŁYCH KLIENTÓW FIRMY "KURCZAK" 16.01.2007r. O GODZ: 11:00 W CHEŁMIŃSKIM SADZIE - PRZECIWKO MIROSŁAWIE L. ORAZ 25.01.2007r. O GODZ:11:30 - PRZECIWKO TOMASZOWI ł.
  • a wiec chciałam dziecku kupic spodenki na rynku u pana jednego ze straganow widziałam takie fajne spodenki cena była 35zł gdy doszło do kupna kosztowały one 45zł bo zekomo sie cena przekleiła od innych ciuszków ale na trzeci dzien wysłałam mame do tego pana zeby wymnienił na inne bo były za duze to pan niemniał innych i mama poprosiła o zwrot pienązków wienc pan chciał zwrocic 35zł lub kazał czekac do nastepnej dostawy ale 10 zł mniej oddając jest to pan na rogo co stoi pod namnio...
  • Czy w dzisiejszych czasach warto byc uczciwym?
  • szukam pracy na jedną zmianę ( kadry, płace, zus, księgowość, obsł. biura, sekretariatu). Proszę tylko o poważne i uczciwe oferty
  • Bardzo proszę , jesli ktoś z Was znalazł dzisiaj nad ranem komórkę zupełnie nową, kolorze granatu , w okolicach Brzozowa / przystanek/ , bądź szpitala - dajcie znać na tym formum.Uczciwego znalazcę wynagrodzę.Pozdrawiam wszystkich uczciwych i rozumiejących ten problem.Jest mi przykro, wobec rodziców....
  • słuchajcie,niedawno zaczelam interesowac sie zarabianiem przez internet poprzez klikanie w reklamy!!!i to dziala!!!jestli ktos chce dowiedziec sie czegos wiecej niech napisze a dostanie odp. na 100 procent!!! kinia161@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się