umk

(10 wyników)
  • czesc dopiero dzis dostalam decyzje z umk nie dostalam sie i jestem na liscie rezerwowej ale nie do konca rozumiem pismo;( np sa wymienione zalaczniki ktore musze dolaczyc do odwolania(fotografie,swiadectwo etc)- wiec dlaczego skoro sie nie dostalam musze je skladac? po drugie: to pismo ktore dostalam jest traktowane jak odwolanie i poprostu musze je odeslac z zalacznikami jako potwierdzenie mojej kandydatury? z gory dzieki
  • dzwoniłam dziś na uczelnie z pytaniem o zeszłoroczny próg punktowy i podali mi 46 pkt myśle sobie że to przecież niemożliwe żeby tak nisko było i pewnie podają zaniżone żeby więcej podań było a ktoś może wie jakie były progi na sztuke na umk albo gdzieś indziej?
  • Mam pytanie: czy te progi punktowe zamieszczone na stronie UMK to juz wlasciwe wyniki rekrutacji? Slyszalam,ze teraz kazdy musi czekac na listowne potwierdzenie uczelni o wynikach rekrutacji. Zastanawiam sie,kiedy mam sie tej odpowiedzi spodziewac. Mieszkam ok.100km od Torunia. Pozdrawiam i prosze o odpowiedz!
  • jaki obstawiacie próg?ja juz nie mam pojecia, bo wszyscy sie strasza na okraglo:).mysle, ze powyzej 80
  • no wlasnie...kto sie tam dostal?? i takie tam...zostajecie tam w ogole?? ja chyba zostaje :P
  • JAk sądzicie od ilu będą przyjmowac???????? jakie macie wyniki????/ja 75 i to chyba mało...........
  • wlansie dostalam sie na stosunki.przyjmowali od 78, mialam 78,70
  • Bo z moich znajomych praktycznie nikt sie nie dostal. Ja sie zreszta dostalam nie na to na co chcialam. I jeszcze jedno kto jedzie na ta wycieczke integracyjna co to o niej w liscie bylo.
  • Biorą od 78........ja mam 75....jak sądzicie duzo ludzi sie wycofa?
  • Ma sie to szczescie nie? :( Przyjeli 240 osob, wiec nawet jesli 40 zrezygnuje, co jest prawie niemozliwe, to i tak maja komplet :( Czy jest sens skladac odwolanie?
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się