umk

(12 wyniki)
  • proszę o opinię na temat wydziału humanistycznego...pozdrawiam
  • Mam do was pytanie, gdzie najlepiej studiować prawo. Weim, że Warszawa ma najwyższy poziom, ale słyszałam też, że studenci dzienni uczą się z wieczorowymi i przez to są strasznie sale przeludnione. Chdzi mi też o klimat, studentów itd. Będę wdzięczna za opinie, zwłaszcza ludzi studiujących na którymś z wyżej wymienionych uniwersytetów.
  • j.w....;/ kiedy one bedaL:( podobnpo dzis...ale mam czekac na list? na necie bedzie czy zadzwonic?
  • mam dylemat, dostalam sie na ekonomie do torunia i na ae we wrocławiu ...co wybrac? czy mylne sa pogloski, ze na ae we wroclawiu jest slaby poziom? jest jescze jedna opcja, wolny sluchacz na ae w poznaniu...co robic? prosze o pomoc
  • co sadzicie ?? o tej uczelni i tym kierunku
  • co powiecie o tym uniwerku? i o samym toruniu? jake to miasto? ja nigdy nie bylam w toruniu a czeka mnei tam najblizszych kilka lat:) trudno sie utrzymac? konkrtnie chodzi o ekonomie... prosze o odp zorientowanych;))
  • jestem z okolic wawy, poszlam na dzienne to torunia bo wolalam dzienne niz wiecz. na slynnym uw...jednak chce wrocic do wawy i tu po licencjacie szukac pracy itp.jak na te wszystkie dyplomy patrza pracowawcy???
  • Czy są już plany zajęć? Na ich stronie internetowej nie ma za dużo "ogłoszeń i aktualności". Na razie wiem, że 3.10.05 jest inauguracja roku akademickiego. Czy dla I-rocznych są wcześniej jakieś spotkania, szkolenia???
  • gdzie mozna dowiedziec sie w o chetnych poszukujacych wspollokatorki w Toruniu?
  • czy ktos moze wie, kiedy na umk beda rozpatrywane odwolania???? moze ktos juz dostal decyzje..... ja ciagle jeszzce czekam...
  • witam poszukuje studentów socjologii najlepiej umk, ale z innych uczelni tez moga byc w celu wymiany doswiadczen, pytan co do egzaminow, profesorów itp, odezwijcie sie albo tu na forum albo na redwood-ewa@wp.pl
  • Może znajdzie sie jakiś student ww. kierunku ?? Polecacie czy odradzacie ?
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się