Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      umywalka

umywalka

(115 wyników)
    • Witam, czy ktoś użytkuje taką umywalkę? Proszę o opinie
    • Witam serdecznie, bardzo mi się podoba wanna koło perfect [img]https://www.kolo.com.pl/img/content/wanna_perfect_marki_kolo_m.jpg[/img] chciałbym dobrać do niej umywalkę, ale nie mam pojęcia czy do tej wanny powinna być owalna czy może jednak kwadratowa. Poniżej proponowane umywalki: 1. " target="_blank" rel="nofollow">partner.sanitec.artcom24.com/storage/images/produkty/ceramika/twins/L51151/L51151_380x380.jpg 2. " target="_blank" rel="nofollow">partner.sanitec.artcom24.com/sto...
    • Witajcie, utknęłam. Remont to naprawdę okropne przeżycie. Od kilku tygodni powraca jak bumerang problem umywalek w łazience. Łazienka już prawie, prawie skończona, brakuje tylko tych nieszczęsnych umywalek, a ja straciłam zdolnosci do podejmowania decyzji. Proszę o podpowiedź. Umywalki: dwie oddzielne nablatowe prostokątne ( ewentualnie wyjątkowo owalne)- :)) bez przelewu niewysokie ( od 9-13 cm- pytanie czy z tych niskich bardzo się chlapie?) podobają mi się baterie : Prosz...
    • witam:) Mam problem. Kupiłam kilka miesiecy temu szafki do łazienki z serii FREDEN na tej aukcji allegro.pl/50-ikea-freden-7-szafka-pod-umywalke-sosna-wawa-i2112250177.html i teraz nie wiem jak umywalkę do niek kupić. Proponowana hollviken jest już niedostępna, Pan w sklepie z armaturą rozkłada ręce- że niby nie ma o głębokości ponad 50 cm i nie wie co mozna do tej szafki dopasować. Moze ktoś z was ma inna umywalkę dopasowaną do tej szafki i moze mi pomóc?
    • w łazience górnej-prywatnej umieścić umywalkę nablatową ? czy wpuszczaną w blat? kompletnie nie wiem , czy tu chodzi tylko o różnicę wizualną? czy o coś jeszcze?
    • szukam umywalki nakladanej na szafke wiszącą ,białą wszystkie jakie znalazlam mają głębokość 40 cm i więcej...a ja potrzebuję najlepiej do 30 cm moze cos podpowicie?
    • Proszę o polecenie mi miejsca gdzie mogę kupić miedziane umywalki. Widziałem 2 firmy Copper House i chyba Kalory Meksyku. Może jakiś opinie? Z góry dzięki za pomoc
    • witam :) poniżej link do zjdecia umywalki nablatowej, którą poszukuję od dłuższego czasu, bez efektu niestety :( Może ktoś pomoże, podpowie.. Byłabym bardzo wdzięczna :) katalog.tubadzin.pl/kolekcje/minerale1.jpg Z góry dziękuję :)
    • Jak w temacie, ok. 1cm. Czym to wypełnić, bo jeśli tak zostawię, woda będzie spływać po płytkach za szafkę. Pewnie można zakryć to jakąś listwą (na silikon), możecie coś doradzić?
    • czy nad taką maleńką umywalką da sie umyć zęby czy ogolić ? potrzebuję taką zamontować w mini łazience , najmniejsza jaka widziałam to 41x22 ktoś ma taka malutką ? jak z jej używaniem ?
    • Witam, mam nie lada problem. Otóż poszukuję umywalki nablatowej, która będzie miała nie więcej niż 40cm głębokości, szerokość i wysokość bez znaczenia, najchętniej prostokątna z otworem na baterię, cena do 500zł, biała.. Przeszukałam sklepy internetowe i ręce mi już opadają, jak znajdę coś co mi wpadnie w oko to cena zaporowa, a jak cena pasuje to wymiary już nie.. Będę wdzięczna za pomoc
    • mam malutką blokową łazienkę, wanna, pralka i malutkie przejscie gdybym założyła umywalkę w miarę wygodną zostanie mi 55 cm od niej do pralki, takie maleńkie przejscie myślałam o umywalce mniejszej np 37X28 to już mikro , czy ma sens taka mała? mąż twierdzi że będzie więcej bałaganu niż pożytku
    • może to trochę dziwne ale ja nie mam umywalki w łazience , bo jest bardzo mała , 1.5x 1.5 jest wanna , pralka i maleńkie przejście gdybym założyła umywalkę jedna osoba z trudem by się przecisnęła myjemy ręce nad wanną , przyzwyczaiłam się,malutka umywalka może by sie wcisnęła,ale wydaje mi się że z taka malutka wiecej bałaganu , bo co tam można oprucz rąk umyć? kapie po łokciach woda, rzeczywiscie to obciach? koleżanka mnie wysmiała że jak to łazienka bez umywalki?
    • szukam podwojnej umywalki (dwa krany), ale rezultaty sa dwa: cena kosmiczna strasznie szeroka >1200mm W koncu znalazlem mniej wiecej cos posrodku (opium cube 1200mm, do znalezienia na alle), ale jest jeden maly problem, umwywalka jest strasznie plytka (70-100mm). A ze nigdy takiej nie uzytkowalem, wiec rodzi sie pytanie: czy woda nie rozlewa sie dookola caly czas? Moze ktos ma cos takiego, i moze sie podzielic doswiadczeniami, czy da sie tego uzywac i nie wpasc w nerwice, ...
    • Czy ma ktoś może umywalkę UlaHop ARTCERAM L925 znalazłem ją w jednym za sklepów internetowych na www.wyposazenielazienki.com.pl i wydaje się dość ciekawym produktem ale jak jest z jej użytkowaniem prosze o komenterze niżej podaje link do tej umywalki www.wyposazenielazienki.com.pl/umywalka-ulahop-artceram-l925-p- 353.html
    • firma roca podobno nie produkuje umywalek meblowych a ja chciałabym do kompletu do sedesu umywalkę z szafką, ale bez blatu - taką jak typowe umywalki meblowe np z Koła. Nie wiem dokładnie jak wygladają umywalki półblatowe (widziałam tylko w katalogu) i nie wiem czy możana do nich dorobić szafkę. Może ktoś podpowie?
    • Witam, chcialabym poznac wasze opinie - a moze ktos ma w domu, umywale nablatowa okragla w formie misy. czy sie sprawdzaja? sa wygodne?
    • Witam, Od 2 miesięcy jestem użytkownikiem umywalki dolomitowej, niestety mam z nią jeden problem - powstają na niej żółte plamy, których nie da się doczyścić dostępnymi na rynku środkami czyszczącymi (próbowałam chyba z 5 różnych firm). Czy ktoś miał podobny problem i sobie z nim poradził?
    • witam.za parę dni czeka nas generalny remont łazienki i nie możemy się z mężem zdecydować-łazienka jest malutka,jak to w bloku,kiepsko coś z nią pokombinować bo i wanna,i kibelek,i piecyk łazienkowy,i suszarka na pranie..wszystko potrzebne.no właśnie-myślimy,żeby zrezygnować z umywalki-w sumie tylko myjemy w niej ręce i zęby a to chyba można z powodzeniem robić przy wannie.tak mi się przynajmniej wydaje.widziałam takie rozwiązanie w kilku łazienkach ale nie spytałam właściciela czy jest...
    • Ccę mieć dwie umywalki stojące na blacie - długość ściany to 140 cm - jakiej średnicy umywalki będą optymalne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się