Forum Dom Architektura
ZMIEŃ
      umywalka

umywalka

(4 wyniki)
    • Bardzo szybko potrzebuję wiedzieć ile kosztuje dobrej klasy umywalka. Właśnie się dowiedziałam, że kobieta od której dziś mam dostać klucze do mieszkania (już prawie była właścicielka, jesteśmy po przedwstępnej, w pon. akt) odkręciła sobie umywalkę i zabrała do nowego mieszkania !!!!! Jeste wkur... i mam zamiar skasować ją za to (zaproponowała że mi odkupi, ale coś mi tu smierdzi). Nie wiem jakiej fimr była ta, którą ona sobie wzięła, ale podajcie jakieś namiary -- drogo, wykwintn...
    • Mam pytanie do wszystkich forumowiczów znających sie na mozliwosci/ braku mozliwosci przeniesienia sedesu. W zalaczonym planie łazienki (bardzo malutkiej - 3,89 m2) w planie pierwotnym przy scianie na prawo od wejscia miescily sie kolejno: sedes, umywalka, wanna. Jednak chcielibysmy przeniesc sedes na drugą stronę, do wnęki, która pierwotnie została przewidziana na pralkę. Wymiary tej wnęki to 79 (dłuższa ścianka, ta przy drzwiach) x 64,5 (scianka "tylnia") x 60 (krótsza scianka boczna)...
    • biały montaż jakiej firmy polecacie by miec jakość i dość rozsądną cenę?? choc wiem, ze na tego typu sprawach nie należy oszczędzać??
    • Chce zamontowac w lazience podwieszana umywalke dla osoby niepelnosprawnej,czy ktos wie na jakiej wysokosci powinno sie ja umiescic?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się