Dodaj do ulubionych

Poszukiwana umywalka

27.07.11, 11:13
Witam, mam nie lada problem. Otóż poszukuję umywalki nablatowej, która będzie miała nie więcej niż 40cm głębokości, szerokość i wysokość bez znaczenia, najchętniej prostokątna z otworem na baterię, cena do 500zł, biała.. Przeszukałam sklepy internetowe i ręce mi już opadają, jak znajdę coś co mi wpadnie w oko to cena zaporowa, a jak cena pasuje to wymiary już nie..
Będę wdzięczna za pomoc
Obserwuj wątek
    • piegoosek Re: Poszukiwana umywalka 27.07.11, 12:51
      widzialam w marketach:
      umywalka 1
      umywalka 2
      umywalka 3
      szczegolnie ta ostatnia wydaja sie sensowna!
      powodzenia!
    • ikaria80 Re: Poszukiwana umywalka 29.07.11, 17:55
      a może taka www.novoterm.pl/foto/hi/TORINO.jpg
    • Gość: margo Re: Poszukiwana umywalka IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.11, 20:54
      co masz na mysli piszac głębokosc? wg mnie ta ma mniej niz 40 cm głębokosci
      www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70074399
      • przypadkowadziewczyna Re: Poszukiwana umywalka 29.07.11, 23:49
        Już znalazłam to czego szukałam:)
        tiny.pl/h5twk
        Dziękuję za wskazówki:)
      • Gość: Maja Re: Poszukiwana umywalka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.11, 00:43
        Ma 54,5 :)) czytać, czytać. Głębokość to wymiar od brzegu do że tak powiem ściany gdzie będzie sięgać umywalka. Szerokość to wymiar w 2 stronę. A 3 wysokość.
    • tiptop5 Re: Poszukiwana umywalka 29.12.11, 23:27
      larwakat napisała:

> Ja mam taką www.lazienkaplus.pl/files/produkty/CER/ROC/a327876000_1.jpg . Nie kosztuje więcej niż 500 złotych, i generalnie wygląda ok. W necie też można ją dostać.

Jeśli już kupować wyposażenie wnętrz, to mym skromnym zdaniem tylko online. Moze jest ryzyko płatność, no ale jak wybierzesz sklep z certyfikatem SSL, to nie powinno być problemów. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka