Forum Sport Fitness
ZMIEŃ
      uprawianie

uprawianie

(5 wyników)
    • ...beznadziejny!!!
    • Jakie sporty uprawiacie streetowe sporty uprawiacie? Rolki, street skating? Co wam podoba się najbardziej? Ja preferuję rolki, ale jestem ciekawa jak wygląda to z waszej perspektywy. Czego warto się jeszcze nauczyć.
    • Hej;) chcialabym dowiedziec sie czego na temat narciarstwa biegowego, czy moze ktos z was uprawia? jak nauczyc sie techniki? nie lubie biegac ale spacerowac tak, na nartach tez lubie jezdzic wiec mysle ze polubiłam i to;) pozdr.
    • Przywiazywanie zbytniej wagi do wygladu nie nalezy do cech typowo meskich, co mozna latwo zaobserwowac na przykladzie gejow. Z drugiej strony totalna abnegacja i obrastanie tluszczem to rowniez blamaz. Jak w wielu wypadkach, tak i w tym zbawienna okazuje sie zasada zlotego srodka.
    • od dwóch tygodni, a więc bardzo krótko chodzę na aerobic (cztery razy w tygodniu po godzinie). Chciałabym zorientować się po jakim czasie są już widoczne efekty - na razie dużo mniej się męczę. W sumie nie chodzi o zrzucenie wagi (1,70 i 65 kg), tylko o nabranie mieśni i odpowiednich kształtów. Chcę tylko zorientować się, kiedy będzie coś widać.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się