Dodaj do ulubionych

Rozpoczęcie treningu siłowego

31.05.22, 07:58
Cześć wsystkim! Zainteresowałem się treningiem siłowym, jestem bardzo szczupły i chcę lepiej wyglądać. Odżywiam się nieźle, ale trening siłowy mógłby mi pomóc. Trafiłem na książki dotyczące treningu siłowego, niestety nie mam wśród znajomych nikogo kto by mi pomógł zacząć, a na trenera mnie aktualnie nie stać. Trafiłem w internecie na serię książek, które dotyczą treningu siłowego i chciałbym poznać zdanie innych na temat tych książek. Seria ta to Modelowanie sylwetki metoda Delaviera, poniżej link do pierwszej części

www.namedycyne.shop.pl/pozostale/27924-modelowanie-sylwetki-metoda-delaviera--delavier-frederic-gundill-michael-9788320040791.html
Ktoś miał może kontakt z tymi książkami? Lub może coś innego zaproponować?
Obserwuj wątek
    • ellliza123 Re: Rozpoczęcie treningu siłowego 03.08.22, 09:16
      Cześć ;) 2 miesiące od wrzucenia posta to możliwe, że już dawno kupiłeś tę książkę :D Ja korzystałam z z atlasu treningu dla kobiet Delaviera i naprawdę mi pomógł w pierwszych miesiącach treningu, tym bardziej, że trenowałam na początku w domu, właściwie bez sprzętu, ale tam wszystko było wyjaśnione, ćwiczenia dobrze opisane, więc spoko, polecam. Teraz pytanko ode mnie - ten sklep co podlinkowałeś to legitny jakiś? :)
    • ellliza123 Re: Rozpoczęcie treningu siłowego 03.08.22, 09:17
      te namedycyne? Bo nie spotkałam się z tą nazwą, a widziałam kilka książek z dietetyki u nich które mnie interesują, a są tańsze niż w wydawnictwie jak widziałam
    • kasia124 Re: Rozpoczęcie treningu siłowego 04.04.23, 11:33
      Cześć, jeśli chcesz zmienić swoją sylwetkę to zacznij od wysokobiałkowego jedzenia, nabrania masy i regularnych ćwiczeń. Możesz zakupić hantle i ćwiczyć w domu, jeśli nie stać Cię na trenera czy na karnet na siłownię. Osobiście nie miałam okazji czytać tej książki, ale jeśli chcesz coś zmienić zacznij już dziś od prostych ćwiczeń. Wejdź na stronę www.flowerbike.pl i sprawdź jak popracować nad masą mięśniową. Powodzenia!
    • Gość: notion Re: Rozpoczęcie treningu siłowego IP: *.artnet.gda.pl 12.04.23, 12:35
      Jeśli szukalibyście suplementu wspomagającego sam trening fitness, warto jest poczytać sobie o karnozynie:
      karnozyna.com/
      Karnozyna to dipeptyd złożony z dwóch aminokwasów, beta-alaniny i L-histydyny. Badania wykazały, że suplementacja karnozyną może zwiększyć zawartość karnozyny w mięśniach, co może pomóc w redukcji zmęczenia mięśni i poprawie wydolności w wysiłkach krótkotrwałych, intensywnych.

Zresztą na stronie znajdziecie więcej informacji w tym temacie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka