ustka

(3 wyniki)
  • Witam! Mam prośbę do Pań, które rodziły w szpitalach w Ustce badź Lęborku. Jestem Słupczanką (od niedawna, więc mało zorientowaną) w ciąży (od 12 tyg.) i z powodu braku porodówki w moim mieści będę rodzić w jednym z powyższych miast. Proszę o pomoc w wyborze miejsca bardziej przychylnego młodym, niedoświadczonym przyszłym mamom i ich maluszkom.
  • Witam chciałabym prosić o podzielenie się doświadczeniami kobiety rodzące w tych szpitalach. Jakie sa warunki , koszta np. za poród rodzinny, znieczulenie , poród w wodzie o ile porodówki te oferuja takie usługi . Wkrótce zostanę ponownie mamą i mam doświadczenie z Miasteckiego szpitala lecz tam nie oferują zz,a poród rodzinny kosztuje 200zł, przyznam dość drogo! , a na tych dwóch żeczach zależałoby mi najbardziej by były w ofercie którejś z nich .
  • czy ktoras z was rodzila w Ustce, ja pierwsze dziecko urodzilam w Slupsku, prawdziwy koszmar, teraz przeniesiono oddzial do Ustki, ale personel sie nie zmienil...czy macie doswiadczenie z tym szpitalem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się