Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      ustka

ustka

(76 wyników)
    • Witam serdecznie, chcemy w przyszłym sezonie wybrać się do Ustki. Czy jest to dobry pomysł dla rodziny wielopokoleniowej, tzn babcia, my i dzieci?
    • Szukam ośrodka z wyżywieniem w Ustce na 7 dni w drugiej połowie sierpnia, dla 2 lub 3 osób dorosłych. Czy ktoś może coś polecić? Do morza może być kawałek.
    • Chcemy wybrać się z dziećmi, którą miejscowość bardziej polecacie, jeśli chodzi o plażę oraz atrakcje ? Gdzie jest mniej ludzi ?
    • Polećcie sprawdzone noclegi w Kołobrzegu bądź Ustce, blisko morza dla 2 os. dorosłych + 2 dzieci (6 latek + 8 miesięczne niemowlę)
    • Witam! Planując tegoroczne wakacje pomyślałam o Ustce, bo nigdy jeszcze do niej nie zawitaliśmy. Znajoma, która była w Ustce parę lat temu odradziła mi ten wybór, bo podobno nie ma takiego kurortowego klimatu, to już takie miasto itd. Poradziła żebym wybrała się do Łeby lub Władysławowa ale byłam już w nich niejednokrotnie. Jakie jest wasze zdanie??? Jakie są tam atrakcje dla dzieciaków bo wypożyczalnie rowerków i takie pierdoły to chyba są teraz we wszystkich większych miejscowościach i to ...
    • czy moglibyście polecić jakąś fajną miejscowość umiejscowioną gdzieś pomiędzy Ustką a Władkiem? Zależy mi na tym żeby było mało ludzi i bardzo blisko do morza.
    • Szukam czegoś blisko morza w Ustce, co nie zaczynałoby się "od soboty do soboty", albo "od niedzieli do niedzieli" tylko. Wszystko co obdzwoniłam, ma tryb turnusowy, a my możemy od środy do soboty-niedzieli, na 10-11 dni max, ale nie chcemy tylko na 7, i nie chcemy na 14 dni. Czy ktoś zna sensowny nocleg blisko morza w Ustce, który można by elastycznie ustawić datami? I w grę wchodzi tylko Ustka.
    • Oto jest pytanie :) Gdzie lepiej pojechać na urlop we dwoje? Podzielcie się wrażeniami jeśli ktoś był i tu i tu?
    • Wyjeżdżamy z dzieciakami w wieku 3lata, 9 i 13lat. Interesuje mnie wszystko co można robić gdy pada deszcz (jakiś małpi gaj, kryty basen, coś zwiedzić...) w Ustce lub okolicy.
    • Pytanie jak w temacie. Jadę z dwuletnim dzieckiem. Wyjazd samochodem ok. 4 rano w sobotę. Myślę o trasie: Warszawa - Płońsk - Sierpc - Rypin - Wąbrzeźno - Świecie - Chojnice - Bytów - Dędnica Kaszubska - Słupsk - Ustka. Czy może lepiej jechać inaczej? A jeśli już przez Świecie - Chojnice, to czy warto omijać DK10 i DK1 jadąc drogami wojewódzkimi? Rok temu jechałem DK1 w tamtych okolicach i była okropna.
    • dla dwóch osób:)na tydzień. Najlepiej od 03 do 10:(:(:( Pomóżnice
    • Witam ! W okresie 10-16.08.2009 r. wybieramy się do Ustki w której jeszcze nie byliśmy. Z uwagi na sporą liczbę ofert chciałbym uzyskać od Was informacje na temat kwater (dla dwóch 3 osobowych rodzin w tym dzieci w wieku 6 i 8 lat) gdzie warto się ulokować aby miło i spokojnie spędzić czas. Za wszystkie podpowiedzi Dziękuję i pozdrawiam.
    • tak jak w tytule od 19.07 do 27.07, 1 osoba dorosła oraz 10 i 4 latek. prosze o jakies propzycje dziekuje.
    • Prosze poradzcie mi która miejscowość wybrac poniewaz slysze bardzo rożne opinie i waham się nad wyborem.dziekuje za pomoc...
    • W czerwcu wybieramy się z 14-miesięczną córeczką do Ustki. Może ktoś jechał już w tamtym kierunku lub gdzieś na środkowe wybrzeże z małym dzieckiem i mógłby się podzielić uwagami - którą trasę wybrać, gdzie najlepiej zatrzymać się (stacje benzynowe, zajazdy), ewentualnie czy można po drodze coś ciekawego obejrzeć, no i czy damy radę bez noclegu???
    • Wybieram się na początku czerwca nad morze. Myslałam o ustce albo Darłowie. Jedziemy we czwórkę z dwójką dzieci do 5 lat własnym samochodem. poszukuję miasta w miarę spokojnego ale tez żeby było co robić podczas deszczu. Napiszcie też czy na plaże są jakieś strome podejścia (jedno dziecko małe i jeździ jeszcze w wózku) i jakie plaże są w tych miejscowościch. Jeżeli są kamieniste to napiszcie. Lubimy też jeździć po okolicach - także które okolice są ciekawsze do zwiedzania pozd...
    • Wybieramy się z dzieciakami do Ustki, proszę o szczegóły jak tam jest, czy z portu do plaży jest daleko, co warto zobaczyć, jak ceny w porcie itp. Dziękuję za wszelkie odpowiedzi.
    • Szukam najchętniej samodzielnego mieszkania lub domku dla 4 dorosłych osób i 3 małych dzieci (9 lat, 2,5 roku i 3miesiące kojec posiadam). Czekam na konkretne oferty z terminami i cenami. Inne miejscowości również wezmę pod uwagę.
    • witam czy w terminie 27-31 lipca ktoś mógłby zaoferować jakieś mieszkanie w cenie ok 50 zł/osobę/nocleg? czy też już wszystko zarezerwowane?
    • witam czy byliscie w ustce i jak wrazenia? chodzi mi o bardziej imprezowe zycie czy jest gdzie wyjsc?czy to miejsce wakacji mlodych ludzi czy raczej mam sie nastawiac na emerytow;) baaardzo bylabym wdzieczna za wszelkie info

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się