van

(4 wyniki)
  • Film przedstawia wydarzenia, które doprowadziły do zamordowania charyzmatycznego holenderskiego polityka Pima Fortuyna w maju 2002 roku. To zarazem ostatni film Theo van Gogha, który sam został zamordowany ponad miesiąc temu w centrum Amsterdamu przez islamskiego fanatyka. Film o Fortuynie pod tytułem "0605" można ściągać z portalu www.Tiscali.nl Od środy obraz będzie można już oglądać na swoim komputerze po wykupieniu licencji. Licencja kosztuje 4,99 euro i pozwala oglądać fi...
  • Chce kupic uzywane auto w Holandii dla brata i zamierzam zabrac je sama do Polski.Jesli ktos ma doswiadczenie w temacie,to prosze zapoznac mnie z kosztami jaki w zwiazku z tym poniose-co,gdzie i kiedy?I jakie dokumenty musze zalatwic przy kupnie tego auta tu w Holandii-slyszlam o jakims zaswiadczeniu z RDW,ale nie mam pojecia gdzie to zalatwic.Laik w temacie prosi o dokladne instrukcje.Edyta
  • finanse.wp.pl/POD,2,wid,7245031,wiadomosc.html?rfbawp=1116759118.057
  • moze to juz nudne,bo wszyscy wiemy jak wyglada tu leczenie,ale tego co mi sie przytrafilo nie moge pominac i puscic w zapomnienie. W czwartek wyskoczyl mi dysk w kregoslupie-to u mnie nawracajaca dolegliwosc ,tylko za kazdym kolejnym razem bol jest silniejszy i rekonwalescencja dluzsza.Mojego lekarza domowego nie bylo wiec zadzwonilam pod wskazany przez sekretarke numer do innej przychodni z mysla,by zarejestrowac sie tam do lekarza zastepujacego tego mojego.Po rozmowie z asysten...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się