Dodaj do ulubionych

Busy do Holandii

09.05.17, 11:41
CONNECT Przewozy busem Polska Niemcy Holandia +48 601 380 539

PRZEJAZDY BEZ PRZESIADEK.

CONNECT - LICENCJONOWANE PRZEWOZY BUSEM POLSKA HOLANDIA

Tel. +48 601 38 05 39

Oferujemy przewozy komfortowym busem 9 osobowym na trasie Polska - Holandia.
Niewątpliwą zaletą podróży jest stosunkowo krótki czas przejazdu, ODBIÓR i DOWÓZ pasażerów pod wskazany adres "door-to-door".
Trasy przejazdu planowane tak, aby maksymalnie skrócić czas podróży.
Dla stałych klientów i grup zorganizowanych korzystne rabaty!

www.przewozyconnect.pl
Obserwuj wątek
    • artekk34 Re: Busy do Holandii 13.10.17, 10:50
      Jeżeli chodzi o przew2ozy do Niemiec i Holandii, to ja mam zaufanie do AmigosPrzewozy, często z nimi podróżuję i wszystko jest w porządku.
    • adaa_25 Re: Busy do Holandii 13.12.17, 11:52
      Do Niemiec i Holandii tylko i wyłącznie z Inter-Tour Przewozy Międzynarodowe. Sprawdzony przewoźnik od ponad 27 lat na rynku usług transportowych.
      Sprawdź na www.inter-tour.eu
    • czashka88 Re: Busy do Holandii 07.09.18, 12:16
      my do Holandii jeździmy z Lampo Bus www.lampobus.pl/oferta :) są naprawdę spoko. Przejazdy nie są drogie, a warunki są w porządku. Dla mnie największym jednak plusem jest to, że podróżujemy niewielkimi busami, małymi grupami przez co jest spokojniej podczas drogi ;)
    • google333 Re: Busy do Holandii 16.10.18, 09:32
      Witam.

Ja polecam jednak www.przewozyconnect.pl <a href="www.przewozyconnect.pl">busy do Holandii</a>
      • google333 Re: Busy do Holandii 16.10.18, 09:42
        google333 napisał:

> Witam.
        >
        > Ja polecam jednak www.przewozyconnect.pl <a href="www.przewozyconnect.pl"&#
        > 62;busy do Holandii</a>
      • klli Re: Busy do Holandii 04.11.18, 10:51
        Niedawno powstał nowy przewoźnik bookbus.eu ceny są niskie a busy wygodne. Warto.
      • google333 Re: Busy do Holandii 13.11.18, 10:55
        Jeżdżą www.przewozyconnect.pl busy do holandii +48503774667
    • mratinik Re: Busy do Holandii 09.03.19, 22:41
      Najlepsze busy do Holandii to europe-bus.pl
      Busy które zawiozą Cię do pracy lub do rodziny obsługują południową i centralną Polskę w trybie door to door.
    • monikapuszcz Re: Busy do Holandii 15.08.19, 20:26
      Ja z kolei polecam: rapibuss.pl, profesjonalnie, super kierowcy i możliwość rabatów!
    • ona_zmeczona Re: Busy do Holandii 20.12.19, 15:58
      Tylko samolotem. Busy to zlo!!!! Ja mam bardzo zle doswiadczenia.
    • b.dzban Re: Busy do Holandii 08.01.20, 17:46
      Ja od lat jadę z jednym przewoźnikiem www.blockchainedu.pl/przejazdy-busami-na-trasach-miedzynarodowych/ bardzo sobie chwale przejazd jest bardzo komfortowy.
    • 0krakus Re: Busy do Holandii 23.01.20, 21:40
      W internecie, na portalach informacyjnych dla Polonii w Holandii, są często telefony do przewoźników.
      [url=https://glospolski.nl]/tutaj[/url] na przykład.
    • 0krakus Re: Busy do Holandii 25.01.20, 19:38
      Na tego rodzaju stronach: glospolski.nl/kategoria/polskibiznes/transport/ do sprawdzenia transport i przewoźnicy.
    • monika24l Re: Busy do Holandii 30.03.20, 16:59
      Praca Zdalna dla Każdego - Nowy biznes 0nline, Zarobki ponad 20.000zł miesięcznie, hit roku 2020, wysokie i stałe dochody, praca zdalna wystarczy smartfon lub laptop, teraz każdy może tak zarabiać, zapisz się bezpłatnie tu: zarabianiezdalne.pl
      Od razu po zapisaniu otrzymasz system do zarabiania, który pozwoli Ci jeszcze dziś zarobić pierwsze pieniądze!...,,;;
    • wichurqa Re: Busy do Holandii 13.06.20, 13:33
      Nowe busy i pewne przejazdy z doświadczonymi kierowcami z firmy transport-monpierre.eu/ na giełdę w Holandii i z powrotem. Szybki i dobrze zaplanowany wyjazd.
    • mkasmeczyk Re: Busy do Holandii 17.02.21, 11:04
      Często jadę z pracowniaprzemian.pl/przejazd-busem-do-holandii/ bilety są bardzo tanie.
    • art1010 Re: Busy do Holandii 10.03.21, 17:07
      Ja ostatnio wybieram busydoholandii.org, głównie dlatego, że nie musze dojeżdżać w żadne miejsce zbiórki czy odbioru, tylko po prostu zamawiam busa i czekam spokojnie w domu, aż przyjedzie po mnie kierowca. Kilka razy z nimi jeździłem i nie mam żadnych zastrzeżeń. Mogę spokojnie polecić
      • klli Re: Busy do Holandii 05.07.21, 12:19
        Najlepsze busy do Holandii oferuje firma bus-holandia.pl wyjazdy odbywają się codziennie, w trasę jedzie zawsze dwóch kierowców. Polecam serdecznie.
        • karooos22 Re: Busy do Holandii 12.07.22, 13:32
          Tez jadę jutro tym busem. Czy wszystko było w porządku? Jak przebiegła podróż?
    • eholandia.pl Re: Busy do Holandii 26.08.21, 18:28
      jeśli posiadasz busa, to zostaw ogłoszenie na portalu www.eholandia.pl
    • michal491299 Re: Busy do Holandii 01.02.23, 17:54
      Ja tam mam stałego przewoźnika na trasie Polska-Holandia. To firma http://przem-trans.pl/. Zachęcili mnie cenami i swoim doświadczeniem. Mają również świetne busy - ze wszelkimi bajerami, więc jazda jest naprawdę przyjemna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka