Dodaj do ulubionych

Książka na temat dna miednicy

18.05.22, 08:17
Dzień dobry!
Jestem w 18 tygodniu ciąży. Kiedyś miałam problemy zdrowotne z miednicą i biodrami, niby wyleczone, ale czasami czuje delikatne bóle, czy to przed ciążą czy teraz. Lekarze twierdzą, że wszystko jest ok, ale ja się zastanawiam. Tutaj kieruję do wszystkich mam pytanie, bo znalazłam taką książkę i zastanawiam się czy ją kupić.

www.namedycyne.shop.pl/rehabilitacja-medyczna/37369-dno-miednicy-ciaza-porod-polog-anatomia-i-cwiczenia.html
Czy któraś z pań to czytała? Może jak sama na codzień zadbam o miednicę to pomoże mi to smile Ja tam do tego bólu się przyzywyczaiłam, bo nie jest uciążliwy, ale nie wiem czy dziecku nie zaszkodzi nic i chcę się przygotować
Obserwuj wątek
    • madziullla Re: Książka na temat dna miednicy 24.05.22, 09:57
      Książka przystępnie napisana, teoretycznie dla gino i fizjo, ale zrozumiała, ćwiczenia i inne rzeczy świetnie opisane, na pewno nie zaszkodzi skorzystać, szczególnie ćwiczenia tam opisane są bardzo przydatne smile I cena jak widzę przystępna, ja kupowałam ją bezpośrednio z wydawnictwa wseit i była za 105 zł big_grin Ale nie żałuję, pomogła mi z moimi problemami, ale też nie będę się na forum rozpisywać big_grin
      • ellliza123 Re: Książka na temat dna miednicy 25.05.22, 12:03
        madziullla napisała:

> Książka przystępnie napisana, teoretycznie dla gino i fizjo, ale zrozumiała, ćw
        > iczenia i inne rzeczy świetnie opisane, na pewno nie zaszkodzi skorzystać, szcz
        > ególnie ćwiczenia tam opisane są bardzo przydatne smile I cena jak widzę przystępn
        > a, ja kupowałam ją bezpośrednio z wydawnictwa wseit i była za 105 zł big_grin Ale nie
        > żałuję, pomogła mi z moimi problemami, ale też nie będę się na forum rozpisywa
        > ć big_grin

Oooo dzięki za szybką odpowiedź smile A co do księgarni, z której link wrzuciłam to robiłam już tam zakupy, tak jak mój brat, bo jest na weterynarii i kupuje tam książki, fartuchy, mają ciekawy asortyment. Fajne jest to, że nawet jak nie mają jakiejś książki z wydawnictwa, z którym współpracują to mogą ją zamówić i zazwyczaj na drugi dzień już jest u nich dostępna. Raz brat zamówił tam kilka książek i musiał poczekać na dodruk jednej z nich, ale jak już dostał paczkę to jeszcze gratis dostał 2 książki, jakieś na temat zdrowia serca i coś tam jeszcze. Niby nic specjalnego, ale jednak widać, że firma dba o to żeby klient dobrze ich zapamiętał smile
    • madziullla Re: Książka na temat dna miednicy 02.08.22, 13:35
      Cześć, dawno mnie nie było, ale chciałam wspomnieć, że zrobiłam zakupy w tej księgarni namedycyne. Miło się zaskoczyłam, bo zrobiłam duże zamówienie, książki za ponad tysiąc zł, ale paczka dotarła do mnie następnego dnia, więc jestem zadowolona big_grin
      • ellliza123 Re: Książka na temat dna miednicy 03.08.22, 09:27
        No ekipa u nich robi robotę, muszę przyznać smile ewentualnie jak się nowy rok akademicki zaczyna to mogą być małe opóźnienia, no ale wtedy to muszą mieć naprawdę sporo roboty

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka