w sieci

(5 wyników)
  • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2743273.html czasami wydaje mi się, że kilku "frików" tu trafia.
  • Witajcie, Dziś od rana odczuwam dyskomfort na twarzy, a mianowicie takie uczucie odrętwienia i mrowienia. Moim zdaniem ew. przyczyny: 1) Stres, przepracowanie - od ponad roku pracuję za granicą w delegacji, dawno nie byłam w domu, praca po 12 godz. na dobę, stresująca 2) 2 tyg. temu mialam plombowany ząb i od tego czasu nadal mnie boli, jest bardzo wrażliwy 3) ew. migrena. Od lat biorę środki hormonalne, na różne reagowałam migreną (ale nigdy z mrowieniem twarzy) 4) wczoraj p...
  • Czy Ty jestes lekarzem, czy po prostu tak dobrze orientujesz sie w tych sprawach?:)
  • W sieci, m.in na stronie lmm.pl mozna kupic zeszyt obserwacji. a czy na terenie Poznania, jest jakaś księgrani, czy inny punkt, w którym można się w taki zeszyt zaopatrzyć? jego koszt to 4zł, a wysyłka 5zł, więc wole uniknąć zamawiania w sieci.
  • to fakt, komputer od wielu lat zajmuje glowne miejsce w moim pokoju, klade sie spac wstajac od kompa, wstaje rano siadajac do kompa... do tej pory myslalam, ze nie jestem wcale jakas inna, w koncu wiele moich znajomych przesiaduje godzinami w necie, robiac rozne mniej i bardziej sensowne rzeczy... ostatnio jednak doszlam do wniosku, ze tkwie w kompletnym bagnie ;/ musialam wyjechac na dwa tygodnie do innego miasta i tragedia zaczela sie juz po dwoch dniach... nie mialam dostepu do si...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się