Dodaj do ulubionych

pytanie do Roberto26

IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 13.12.04, 22:52
Czy Ty jestes lekarzem, czy po prostu tak dobrze orientujesz sie w tych
sprawach?smile
Obserwuj wątek
    • roberto26 Re: pytanie do Roberto26 13.12.04, 23:53
      Gość portalu: ania napisał(a):

> Czy Ty jestes lekarzem, czy po prostu tak dobrze orientujesz sie w tych
      > sprawach?smile
      Tak ,jestem ginekologiem z dlugoletnim stazem,ale nie zobowiazuje sie do
      udzielania szczegolowych porad w sieci,bo ze wzgledow oczywistych jest to
      niemozliwe.Jestescie kobietami i Wasze zdrowie nie moze byc karta przetargowa w
      sieci.Na forum zajrzalem po raz pierwszy,ale byc moze nie ostatni i sprobuje
      zabierac glos w watkach ogolnych a nie dotyczacych konkretnych osob.Mile Panie
      nic nie zastapi wizyty u lekarza,a forum niech posluzy Wam jako swego rodzaju
      alternatywny poradnik.Zycze duzo zdrowia.Robert(juz prawie emeryt).
      • Gość: Do Roberto Re: pytanie do Roberto26 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 07:49
        Zamij się kwiatkami i pieleniem ogródka.To forum jest dla kobiet wymieniających
        swoje doświadczenia życiowe.Nie zawsze idą one w parze z doświadczeniem
        zawodowym.Do udzielania porad są gabinety lekarskie,lub gazety!
        • Gość: inka Re: pytanie do Roberto26 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.12.04, 11:19
          A Ty kobieto zastanów sie co piszesz!! Lekarz ginekolog jest potrzebny na tej
          liście, wiadomo, że nie zastąpi wizyty ale pisemnie może w wielu sprawach
          pomóc. Najpierw jakieś przemądrzałe kobietki naobrażały panią ginekolog, która
          opiekowała sie forum a teraz następne znowu zaczynają. Niektórym ludzim
          wiecznie wszystko przeszkadza. Troche pokory.
          • Gość: justyna Re: pytanie do Roberto26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:08
            Zgadzam sie całkowicie i popieram
      • calineczka79 pytanie do Roberto26 14.12.04, 21:51
        A może przypadkiem przyjmuje Pan w Wawie lub w okolicach? Jeśli tak to proszę o
        namiary - szukam jakiegoś sensownego doktora dla siebie smile
        • roberto26 Re: do Calineczki i Justyny 14.12.04, 23:43
          Drogie Panie mieszkam i pracuje w Holandii,ale mam spore doswiadczenie w
          zawodzie w zwiazku z faktem,ze pracowalem w 9 krajach na swiecie.Teraz juz
          prawie czas na emeryture i pewnie niejedna z Was skwituje,,odbilo staremu i na
          forum sie udziela".Jest w tym troche racji,bo forum wciaga a ja od poniedzialku
          do pracy i ku zadowoleniu niektorych nie bede juz tu zagladal codziennie;o ile
          pokonam ,,nalog".OK to tak zartobliwie na dobranoc.Pamietajcie ,ze zadna porada
          w sieci nie zastapi wizyty u specjalisty,ktoremu ufacie!Pozdrawiam.Roberto
          • ghazal Re: do Roberto26 14.12.04, 23:54
            roberto26 napisał:

> Teraz juz
            > prawie czas na emeryture i pewnie niejedna z Was skwituje,,odbilo staremu i
            na
            > forum sie udziela".Jest w tym troche racji,bo forum wciaga a ja od
            poniedzialku
            >
            > do pracy i ku zadowoleniu niektorych nie bede juz tu zagladal codziennie;o
            ile
            > pokonam ,,nalog".OK to tak zartobliwie na dobranoc.

No to zanim "od poniedziałku do pracy" zajrzy Pan jeszcze tu:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=18347373&a=18347373
            bo adresat pytań gdzies przepadł...
            • ghazal Re: do Roberto26 14.12.04, 23:57
              ghazal napisała:

> No to zanim "od poniedziałku do pracy" zajrzy Pan jeszcze tu:
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=18347373&a=18347373
              > bo adresat pytań gdzies przepadł...

Miało być grzecziej, ale zjadło mi "może" i wyszło kategorycznie wink
              Moze tak miało być bo juz długo czekamy?

Pozdrawiam

DorkaS
          • calineczka79 do dr roberto :-) 15.12.04, 00:16
            oj szkoda szkoda, wszyscy pożądni lekarze nam uciekają za granicę sad dobrze że
            chociaż dzięki temu mogą coś podpowiedzieć w ten sposób (tzn. na forum) smile A
            co do wieku to proszę się nie przejmować ja uważam że lekarze starej daty to
            prawdziwi experci którzy potrafią sobie poradzić bez tych wszystkich nowości
            diagnostycznych. A młodzi cóż bez USG nic nie potrafią powiedzieć sad
            PS. Pamietajcie ,ze zadna porada w sieci nie zastapi wizyty u
            specjalisty,ktoremu ufacie! - pamiętamy tylko gdzie znaleźć takiego któremu
            można w pełni zaufać?
            Dziękujemy za Pańską chęć pomocy smile
            • roberto26 Re: do Calineczki 15.12.04, 00:23
              Intuicja i wrazliwosc kobiety daja takie mozliwosci,ze znalezienie zaufanego
              lekarza to pestka.A powaznie-zrobcie wywiad wsrod znajomych,popatrzcie na
              kolejki do gabinetu,zapytajcie na forum...A potem same sprawdzcie .Wszyscy
              musimy polegac w sprawach zdrowotnych na lekarzach,ja tez korzystam z ich uslug
              i nie przyznaje sie,ze jestem lekarzem.Dziekuje za mile slowa.Robert
          • Gość: Roberto 26!!! Re: do Calineczki i Justyny IP: *.bk-s.tudelft.nl 15.12.04, 12:58
            Drogi Roberto!
            Witam rowniez z Holandii! Mieszkam tutaj juz od dluzszego czasu i niestety nie
            moge znalezc sobie dobrego ginekologa. Szczerze mowiac nie mam przekonania do
            holenderskich lekarzy... Ciekawa jestem, co o tym sadzisz? Jaki masz stosunek
            do tutejszej sluzby zdrowia?
    • roberto26 Re: pytanie do Roberto26 15.12.04, 00:03
      ojej!jest tego duzo,a problemy chyba nie do rozwiazania w sieci.Ja zajrze do
      tych postow,ale juz w pracy i na niektore odpowiem.Nie chce pelnic tu
      roli ,ktora obarczy mnie odpowiedzialnoscia za Wasze zdrowie.Ale do pewnych
      problemow na pewno sie odniose i dam porade.Ale pamietajcie Panie,ze forum to
      nie lekarz,nic nie zastapi wywiadu i badania,dlatego nie lekcewazcie
      problemow.Ja nie przeczytalem wszystkiego w warku do Ginekologa,ale na pierwszy
      rzut oka wydaje mi sie,ze niektore Panie naprawde ociagaja sie z wizyta i licza
      na porade forumowiczek.Zycze zdrowia i do nastepnego razu.Robert
      • ghazal Re: pytanie do Roberto26 15.12.04, 12:06
        roberto26 napisał:

> ojej!jest tego duzo,

Ja to dużo?
        To tylko pytania od trzech dziewczyn!

Dużo?
        • Gość: pół-gin Re: pytanie do Roberto26 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 12:15
          Drogie Panie wielu ginekologów czyta wasze posty.Czytam w kolejności
          lista złych ginekologów
          lista dobrych ginekologów
          zdrowie kobiety
          ciąża i poród
          szpitale
          wiele zmieniłem w swojej pracy nie taki macie Panie cel
          leczyć przez internet się nie da ale można pomóc zwracając waszą uwagę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka