hugollina 22.12.09, 09:21 ktoś korzystał? może jakis polecić? wiele widzialam, ale nie wiem, które naprawdę godne polecenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciwcialo Re: hotel dla psów 22.12.09, 14:07 Na Piaskach jest hotel dla psów. Ja psa zostawiałam w hotelu koło wieliczki, Psia kosc. www.hotel-dla-psow.pl/glowna_pl.htm Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: hotel dla psów 22.12.09, 17:57 Podobno hotel koło Wieliczki jest ok.Takie słyszałam opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
hugollina Re: hotel dla psów 22.12.09, 19:59 na piaskach, podobno nie oki. psia-kosc- nie ma miejsc ale dzieki) Odpowiedz Link Zgłoś
ariosso1 Re: hotel dla psów 28.12.09, 10:51 Polecam pania Anię-prowadzi a raczej opiekuje sie pieskami. Pani Ania jest osobą niewidomą,mieszka skromnie w okolicy Błoń Krakowskich-posiada goldenkę.Pomimo "trudnosci"bardzo dobrze sobie radzi-wiele osób korzysta z jej pomocy.Sama zostawiałam u niej mojego niesfornego wtedy goldena-który uciekał,ciagnał,zzerał wszystkie odchody na dworze,wył,szarpał szczekał-a pani Ania sobie doskonale z nim poradziła . mozna u niej zostawiac psa na kilka dni i kilka godzin-pomaga w szkoleniu-naprawdę polecam- \ telefon do niej- \692154157 nie odpowiada na sms Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: hotel dla psów 28.12.09, 14:44 Sąsiedzi na piaskach bokserke zostawiali i chwalili opieke. Odpowiedz Link Zgłoś