Forum Kuchnia Napoje
ZMIEŃ
      winogrona

winogrona

(3 wyniki)
    • Przypomnialem sobie o takim miejscu w Polsce, gdzie pewien pasjonat uprawia winorosl i robi z niej wino. Pilem ze cztery rodzaje, najbardziej smakowalo mi biale. Winnica jest w Jasle, nawet mialem pojechac tam w tym roku, ale mi sie namieszalo i wszystkie wyjazdy musialem przelozyc na nastepny. Nasze prawo nie pozwala sprzedawac takiego wynalazku - wiec wlasciciel do czasu zmiany przepisow sprzedaje wino w ramach jakis kursow (przynajmniej tak to mialo byc). Informacje sa na stron...
    • Mam ciemne winogrona i chciałabym zrobić z nich sok aby mieć na zimę trochę witamin ale nie wiem jak to zrobić... Liczę na Wasze rady :)
    • Proszę pomóżcie! Prowadzę warzywniak i coddziennie zostaje mi mnóstwo owoców II gat. ( dobrych ale nie nadających się do sprzedaży) takich jak: winogrona, jabłka, gruszki, pomarańcze, grapefruity, banany itd Bardzo chciałabym zrobić dobre winko ale nie mam pojęcia jak:( Jakich owoców mogę urzyć, lepsze jest z mieszanych czy np tylko z winogron? Co dodać oprócz owoców? Z góry dzięki za pomoc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się