Dodaj do ulubionych

napoje alkoholowe

13.01.15, 21:40
Jakie napoje alkoholowe i drinki na impreze rodzinna?
Obserwuj wątek
    • mellasmo Re: napoje alkoholowe 19.01.15, 21:39
      a jaka to impreza? :) jak obiad itp. to wino, szampan, jak bardziej luźna to dobrze się sprawdzi sznaps czy drinki na bazie smakowych soplic czy wódki
    • Gość: jadźka9009 Re: napoje alkoholowe IP: *.centertel.pl 22.05.15, 00:13
      Ja lubię cydr słowiański, piłam go jak byłam w Warszawie na wycieczce. Bardzo fajny trunek, szukałam później go w moim mieście i trafiłam na ich stronę cydrslowianski.pl/ niestety stacjonarnie dostępny jest tylko w Warszawie, Tarnowie i Krakowie, ale jest możłiwość zamówienia go przez net. To jest fajny, delikatny alkoholowy napój, wydaje mi się, że na rodzinną imprezkę idealny.
      • Gość: Mellka Re: napoje alkoholowe IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.15, 21:00
        Cydr tak, ale zdecydowanie wolę lubelski. Gości u mnie już jakiś czas na imprezach.
    • majster56 Re: napoje alkoholowe 29.11.15, 14:27
      Moja dziewczyna też gustuję w tym cydrze, ostatnio go podgrzewała i dodała miodu i nawet mi smakowało.
    • pilkarz0102 Re: napoje alkoholowe 19.05.16, 12:34
      Myślę że najlepszym rozwiązaniem będzie piwo, to najlepsze rozwiązanie na taką rodzinną imprezę. Oprócz tego można pomyśleć też o zrobieniu drinków.
    • kawah12 Re: napoje alkoholowe 20.05.16, 10:14
      dla kobiet wino, baileys z lodem
      dla mężczyzn kahula z wódką, whiskey z colą (lub bez)

Piwa to już się raczej nie pija przy spotkaniach.... to dobre dla małolatów albo ludzi o bardzo niskich wymaganiach tzw klasy srednio-niskiej.

--
      Przegląd rejestracyjny Bielany || geodeta Pabianice
      • kirsten.ka Re: napoje alkoholowe 03.06.16, 15:43
        whisky owszem, ale nie z colą...z sokiem jabłkowym lub żurawinowym i ćwiartką limonki i kostką lodu;)
        dla kobiet malibu z sokiem pomarańczowym, dla panów np. gin z tonikiem i plasterkiem ogórka:)
    • patorka_9 Re: napoje alkoholowe 26.02.17, 15:28
      a ja lubię w sumie się napić od czasu do czasu cydru...w sumie dużo tego na rynku jest teraz ale mi najbardziej smakuje cydr meli melum - smaczny i nie taki słodki!
    • Gość: x zapytaj co kto lubi i podaj to IP: *.hsi06.unitymediagroup.de 14.03.17, 00:17
      idiotyczne pytanie
    • Gość: Bejja Re: napoje alkoholowe IP: *.dynamic.mm.pl 26.03.17, 21:51
      ja także ostatnio lubię Cydr - i ostatnio piłam po raz pierwszy meli mellum i faktycznie smak jest inny od pozostałych!
    • kokosanka832 Re: napoje alkoholowe 09.11.17, 18:22
      Ja pijam cydr, najlepiej taki słodkawy :) Ale jeśli lubisz np. wódkę i jesteś z Krakowa, polecam wybrać się na wieczór degustacji organizowany przez seekrakow. Brat był i się nieco "podszkolił", haha
    • pan_polski Re: napoje alkoholowe 24.08.18, 15:21
      Może nalewka?

Zapraszam tutaj: www.facebook.com/groups/266313200547815/
      Tysiące przepisów i porad na najlepsze naleweczki, począwszy od staropolskich, klasztornych, po standardowe, a na leczniczych skończywszy. Ponadto jedyny i unikalny Kalendarz nalewek, czyli kompendium kiedy zbierać owoce i robić konkretne nalewki.
      No i fantastyczni ludzie, którzy nie tylko podpowiedzą, pomogą, ale także zainsipiruja nowymi pomysłami.
    • sofiijka Re: napoje alkoholowe 29.04.19, 09:20
      Wino. Do drinków zamiast czystej wódki dobry jest też rum, może być mohito a może być po prostu z colą i limonką.
    • dorota-koscielniak Re: napoje alkoholowe 09.10.19, 13:45
      Ja polecam serdecznie alkohole dolewa, brak kaca i wiesz co pijesz w odróżnieniu od tego co stoi na sklepowych półkach.
      Kup sobie nawet tani destylator jak to:
      e-destylatory.pl/produkt/destylator-szybkowar-17-lt-chlodnica-typu-pot-stil-z-dwoma-odstojnikami/

albo jak sie boisz ognia to elektryczny :
      e-destylatory.pl/produkt/destylator-elektryczny-beczka-keg-20l-zimne-palce/

i zapomnij o kupowaniu marketowej berbeluchy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka