Dodaj do ulubionych

Tylko świeża kawa

27.12.15, 15:10
Ktoś kto spróbuje swieżej kawy takiej kilka dni po wypaleniu to pozna prawdziwy smak kawy. kawy świeżo palonej. Taka kawa perfekcyjnie nadaje się do ekspresu ciśnieniowego jak tez do zwykłej kawiarki. Spróbujcie sobie kawy stąd SwiezoWypalana.pl
Obserwuj wątek
    • tikamthe Re: Tylko świeża kawa 30.12.15, 20:42
      Uwielbiam świeżo mieloną, mocną, aromatyczną kawę. Do naszej nowoczesnej kuchni niedawno kupiliśmy ekspres - Krups EA8808. Świetny sprzęt, chyba jeden z lepszych do warunków domowych. Kawa esencjonalna, mocna. A jeśli ma się ochotę, mleczne latte, które można zrobić za naciśnięciem jednego przycisku. Świetna sprawa.
      • kummot2015 Re: Tylko świeża kawa 03.01.16, 22:06
        Do mleczniej latte zawsze polecam niezastąpiona kawę z Brazylii. W zależności od budżetu można wziąć Brazylię Santosalbo cos jeszcze bardziej mlecznego ale za to droższego./ Kawę ze stanu Sul de Minas
    • kolormar Re: Tylko świeża kawa 13.01.16, 08:58
      Ja kupuję lavazzę ale tylko ziarnistą i sama mielę ręczną maszynką, a nie elektrycznym młynkiem :) Parzę tylko w ciepłym kubku i 4 minuty :) Dla mnie taka idealna jest :)
    • policjant3951 Re: Tylko świeża kawa 09.08.16, 22:28
      Kawa tylko świeża jej zapach i smak budzi najlepiej,dlatego kupiliśmy ekspres na kawę ziarnistą. Polecam.
      • podlasie_master Re: Tylko świeża kawa 11.01.18, 21:52
        zgadzam się w milionie procent ja polecam palarnia kawy www.blueorcacoffee.pl mają też sklep z kawą www.blueorcacoffee.pl/shop na prawdę super kawy!
    • etcia Re: Tylko świeża kawa 02.09.16, 11:30
      zgadzam się, kawa zaparzono zaraz po zmieleniu smakuje zupełnie inaczej :)
    • alexolaalex Re: Tylko świeża kawa 07.09.16, 19:11
      Smakuje inaczej, to prawda, ale czy lepiej? Jak dla mnie nie do końca.
      • podlasie_master Re: Tylko świeża kawa 11.01.18, 22:32
        a próbowałes w sklep kawa www.blueorcacoffee.pl ? dla mnie WOW
    • byllina Re: Tylko świeża kawa 22.09.16, 12:19
      Uwielbiam świeżą kawę, ale w pracy mam niestety możliwość picia tylko fusiary lub też rozpuszczalnej. Dobre i to :)
      • junoqwe Re: Tylko świeża kawa 19.02.17, 22:51
        Zobacz www.swiatkawyiherbaty.com.pl :-)
    • podlasie_master Re: Tylko świeża kawa 11.01.18, 21:52
      zgadzam się w 100% ja polecam palarnia kawy www.blueorcacoffee.pl mają też sklep z kawą www.blueorcacoffee.pl/shop na prawdę super kawy!
    • Gość: roman Re: Tylko świeża kawa IP: 77.111.244.* 12.01.18, 23:04
      Ja kawy i herbaty kupuje w tym sklepie internetowym
      • nicrammarcin Re: Tylko świeża kawa 04.02.18, 20:27
        Ja polecam sklep www.deliciouscafe.pl - kawa smaczna, obsługa na wysokim poziomie i szybka realizacja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka