Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      wpis

wpis

(99 wyników)
    • nick z ostatniego wpisu przy temacie wątku. co wy na to, aby przy tamacie wątku nie pojawiał się nick, tego kto go założył, tylko tego, kto umieścił na nim ostatni wpis... łatwiej sie obserwuje jak ktos cos nowego napisze (na obleganych forach); a najlepiej to jakby były widoczne oba nicki...
    • we wpisie: szanowna administracjo,autor qoobaq wyraziilem swoje zdanie nt.przeniesionego wątku wulgarnego oraz nt.krakforum i jego przyszłości, wpis został zlikwidowany, troska wielu forumowiczów jest aby to forum mogło działać zgodnie z jego założeniami, niestety jest to niemożliwe bo forum zostało opanowane przez grupę ludzi którzy nie tolerują odmiennych poglądów , o małej wiedzy, bez kultury,zamiast argumentów grupa ta poniża inaczej myślących, była pewna nadzieja związana z...
    • Przez chwilę tu był mój wpis, a chwilę potem zniknął: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=34979195 TV Al Arabija: Zawahiri nie zginął Przeczytaj komentowany artykuł » k4free 14.01.06, 19:37 + odpowiedz Pakistan jest sojusznikiem USA. Polska jest sojusznikiem USA. Gdyby tak przyszła z Klewek wiadomość dla CIA np od Leppera, że ukrywa się tam jakiś Omama czy inny Zachwaścili... ...a w odpowiedzi CIA zbombardowałoby np. domostwo byłego posła FLORKA (Big Br...
    • Powyższy tytuł jest skrótem myślowym. Nie chodzi mi o jakies hackerskie sztuczki, tylko o narmalne działania. W jednym z postów odkryłem ewidentne kłamstwo (a raczej zasugerowanie, że coś jest lub nie jest). Pisałem do admina i odpisał mi że ten wpis nie łamie regulaminu forum. Ja sie pytam, czy można tolerować kłamstwo?? Prosze Was powiedzcie mi czy sie czepiam szczegułów i mam sobie odpuścić, czy mam odrobine racji i staram sie o czystość na forum. Szczegóły tutaj (krótki artyku...
    • usunac,okey.Dzis zachodze do wizytowki i nie ma wpisu,a nie usunelam go,wiec jak to jest??Kto grzebal w mojej wizytowce???Gdybym usunela wpis,mialabym go w wizytowce nie widoczny jak zwykly post usuniety,wiec jakim prawem ktos grzebie w mojej wizytowce??? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=45404527&a=45408430
    • Na poznańskim forum w jednym z wątków został wyczerpany limit wpisów. Co to jest 2500 wypowiedzi, gdy dyskusja ciekawie się rozwija.
    • Brakuje mi na forum gazetowym bardzo prostej funkcji, która - moim zdaniem - przy wątkach dłuższych niż kilka-kilkanaście wpisów jest absolutnie konieczna. Chodzi o oznaczanie wpisów jeszcze nie przeczytanych / nowych. Takie coś istnieje na większości znanych mi forów na świecie. Gdy wchodzę na gazecie do wątku o długości kilkuset wpisów i muszę wyszukać, który lub co gorsza które z tych wpisów są nowe, dostaję białej gorączki. Jakie mam możliwości: - wyświetlić jako drzewko - t...
    • Dziękuję za wywiad Pzdr
    • To chyba nietrafiony pomysł - w ustawieniach nie mozna z tego zrezygnowac a i tak codziennie wchodzę na forum i widzę kto i co napisał. Nie mozna by było z tego zrezygnowac ew. zmienic ustawienia? Skrzynka mi sie zapcha.Pozdrawiam.
    • Znaczy, trzeba na pych. Kolanem. Ctrl-C i CtrlV. Bo moez nie zaregowac.
    • od wczoraj,posty nie wchodzą po 5 min wchodzenia,wywala,tylko ramka zostaje
    • Nie rozumiem dlaczego sa z tym ZAWSZE takie problemy , jeszcze nie bylo dnia ,zeby mnie musiala sie kilkakrotnie logowac ,a dzisiaj musze to robic co wpis. Czy to jest normalne? Koko
    • co prawda mozna go "usunac", aby byl niewidoczny dla publicznosci, ale pozostaje widoczny dla mnie ja go chce usunac tak zeby zniknal jak to zrobic
    • gdzie się podziała ta opcja?
    • 50 milionow... i jeden ;)
    • loguje sie pisze na pewnym forum,wysylam,jest,za chwile nie ma mojego wpisu,jest kogos innego,kto wpisal sie o tej samej godzinie, po sekundzie znowu jestem,a za chwile juz mnie nie ma ? co jest grane?
    • Pod polem edycji nowego posta pojawił się nowy przycisk PODGLĄD. Możecie teraz obejrzeć swój post w takiej formie, jak będzie wyglądał po wysłaniu i sprawdzić np. poprawność linków.
    • Jestem zalozycielem itp. forum ukrytego. Niestety na forum nie widze watkow i wpisow starszych niz 2 marca br. Zniknelo w ten sposob kilka watkow, w ktorych byly informacje dosc istotne dla forumowiczow, organizacyjne itp. Mam pytanie: co jest? Tych starszych watkow nie mam nawet przy ustawionym widoku 100 postow na stronie. W regulaminie nie ma nic o obcinaniu forum prywatnego po jakims czasie. W narzedziach administarcyjnych nie widze opcji okreslania rozmiaru forum itp. Co jest???
    • Szukalam postow danych uzytkownika i odeslala mnie do calych watkow, nie do konkretnych wypowiedzi. Czy tak juz zostanie ?
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47148&w=66349126&a=66349126 Facet wspomina o wczorajszej tragedii we Francji w conajmniej dziwnym kontekście bluzgając przy tym ile wlezie a administrator forum Zawróceni W Czacie notorycznie nie przestrzegający regulaminu forum zasłania się wolnością wypowiedzi.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się