angieblue26 08.08.07, 14:57 Szukalam postow danych uzytkownika i odeslala mnie do calych watkow, nie do konkretnych wypowiedzi. Czy tak juz zostanie ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
ols Re: Problem - wyszukiwarka 08.08.07, 15:01 Nic nie zmienialiśmy w wyszukiwarce - tak jest od dawien dawna. A pokazuje konkretne wpisy. Link Zgłoś
angieblue26 Re: Problem - wyszukiwarka 08.08.07, 15:06 Kiedy klikam na wpis przenosi mnie do calego watku. Link Zgłoś
pomysl.po.wypiciu Re: Problem - wyszukiwarka 08.08.07, 15:08 tak bylo przeciez :) przenosilo do konkretnej wypowiedzi w jakims konkretnym watku Link Zgłoś
giwi Re: Problem - wyszukiwarka 08.08.07, 15:09 Wyszukiwarka ogólna działa źle a na poczególnych forach dobrze. Jeśli na ogólnej forumowej wpiszesz sobie dowolny login, zeby znaleźc posty forumowicza to pokazuje nie tylko wpisy, którego jest autorem ale i cytaty z jego postów (xxx napisał..). Dawniej tak nie było. Nie ma możliwości wejścia do ogólnej, żeby zaznaczyć autora lub treść. Jak znaleźc wszystkie oryginalne wpisy usera na całym forum? Po co mi do szczęścia cytaty z jego postu w 20 innych? Link Zgłoś
angieblue26 Przepraszam, moj blad 08.08.07, 17:29 Mialam zaznaczone "zawsze pokazuj wszystkie wiadomosci w watku". Zwracam honor, jest ok. Link Zgłoś