kokolores 13.02.06, 13:11 Nie rozumiem dlaczego sa z tym ZAWSZE takie problemy , jeszcze nie bylo dnia ,zeby mnie musiala sie kilkakrotnie logowac ,a dzisiaj musze to robic co wpis. Czy to jest normalne? Koko Link Zgłoś Obserwuj wątek
in.vino.veritas Re: Musze sie co wpis logowac?? 13.02.06, 17:21 To nie jest normalne, po prostu to chwilowa niedyspozycja forum. Życzę cierpliwości na przyszłość:) Link Zgłoś
ememzet Re: Musze sie co wpis logowac?? 13.02.06, 19:09 Odpowiem dyplomatycznie: wyłącz i włącz przeglądarkę :) Link Zgłoś
randybvain Re: Musze sie co wpis logowac?? 13.02.06, 19:16 sprawdz, czy masz wlaczone cookies w przegladarce. Link Zgłoś
markus.kembi Re: Musze sie co wpis logowac?? 13.02.06, 20:46 Ja w zeszłym tygodniu miałem podobnie - to chyba jakieś tracking cookie (czyli spyware) spowodowało, że co chwila mnie wylogowywało tak, jakbym miał wyłączoną obsługę cookies, podczas gdy na innych stronach logowałem się normalnie. Link Zgłoś
kell99 Re: Musze sie co wpis logowac?? 14.02.06, 02:29 randybvain napisał(a): > sprawdz, czy masz wlaczone cookies w przegladarce. IMHO forum nie potrzebuje ciach do dzialania. W chwili logowania zostaje Tobie przydzielony generowany nr sesji ktory identyfikuje Ciebie "na" serwerze. Przegladarka bedzie wysylac info o nr sesji gdy wysylasz wiadomosc i w taki sposob serwer wie kim jestes. Link Zgłoś