Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      wroclaw

wroclaw

(14 wyniki)
    • witam, wybierlam sie do tej szkoly (ul. Ułańska) znalazlam ja w internecie i to jak sie zakrelamowali strasznie mi sie spodobalo, jednak slyszalam, ze szkola kiedys byla fajna a teraz tylko 'zdziera' pieniadze, ma dlugi i nie warto do niej isc.. jezeli ktos cos wie na ten temat, bardzo prosze o informacje pozdrawiam, Aga
    • mam dylemat, dostalam sie na ekonomie do torunia i na ae we wrocławiu ...co wybrac? czy mylne sa pogloski, ze na ae we wroclawiu jest slaby poziom? jest jescze jedna opcja, wolny sluchacz na ae w poznaniu...co robic? prosze o pomoc
    • hej mam do was pytanie, czy wiecie jak jest ze studiami zaocznymi, jaka trzeba miec liczbe punktow zeby sie dostac?jak bylo w tamtym roku?ja mam ok. 225 punktow. czy to wystarczy???z gory dzieki za odpowiedzi
    • czy ktos wie kiedy beda listy? gdy sie loguje wyswietla mi tylko wynik 0,000pkt.:/
    • co jest do wyboru na wf??? przy czym mozna sie najbardziej i najmniej zmachac? co sie robi na sali?
    • Mam pytanie: dlaczego lista wstepnie przyjetych na wydzial ZI wynosila 623 osoby a przyjeto jedynie 583? Zaznaczam, ze te 623 to bylo 90 % limitu miejsc (nie wiem dlaczego ale tak bylo napisane). wiec pytam sie: gdzie sie podzialo 100 miejsc?? ja sie nie dostalam:( i sie lekko zbulwersowalam ...
    • zootechnika biologia?ile %?
    • czy ktos moze mi podac strone z wynikami na weterynarie??zgubilam kartke na ktorej byl ten adres:(
    • czy jak die tam zaocznie studiuje to trzeba byc na kazdych zajeciach??? blagam o odpowiedz pozdrawiam
    • mam pytanie jakie przedmioty musze zdawac zeby dostac sie na uniwerek na chemie??? wystarczy sama chemia czy cos jeszcze???
    • Skonczylam liceum plastyczne i zawsze marzyla mi sie grafika komputerowa ale na asp nie maja komputerowej a wszystkie kursy i policealne ograniczaja sie do flasha corela itp z animacji 3d nie ucza czy wszyscy graficy to samouki prosze o pomoc:)
    • Witam serdecznie Jestem studentką I semestru Politologii w systemie SIN. Ja studiuje przez internet tzxn 1 i ostatni semestr planuje wyciagna c kase ktora wtopilam ale watpie ze mi sie uda a to moj list to zarzadcow tego burdelu W związku z fikcyjnymi informacjami umieszczonymi na stronie internetowej oraz z informacjami od nie rzetelnego personelu i innych niżej wymienionych przyczyn jestem zmuszona do zakończenia współpracy z państwa uczelnią. Ponieważ problemy zaistniały po ...
    • Akademie Medyczne pzryjmuja kandydatów na podstawie wynikow z matury rozszerzone z 3 przedm. to jest BIOL ,CHEM i FIZ. Punkty procentowe pzrelicza sie w/g algorytmu 1% na maturze = 1 pkt przyklad LEKARKI ktora uzyskala nastepujace wyniki na maturze rozszerzonej 1/BIOL 70% = 70pkt 2/Chem 80% = 80pkt 3/FIZ 50% = 50pkt ----------------------- Razem 200 pkt + test kompetencyjny ktory na rzazie pomijam inaczej sprawa sie ma na AM WROCLAW, tam mozna uzyskac max 320pkt a wyniki na matu...
    • czy wroclaw? wydaje mi sie ze poziom powinien byc porownywalny....yyy chyba. ale ja nie jestem jeszcze studentka.ktora waszym zdaniem ksztalci najlepiej? gdzie jest najwyzszy poziom jezykow? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się