wytrysk

(5 wyników)
  • Witam dziewczyny, Jesteśmy młodym małżeństwem, ja mam 28 lat, mąż 29. Od jakiegoś czasu zaczęlismy myśleć o maleństwie. Mamy jednak problem, ponieważ mąż nie potrafi mieć wytrysku "w środku". Kochamy się długie godziny i nic, czasem mąż kończy sam,a czasem się poddaje, jeśli trwa to zbyt długo. Tak było od czasu kiedy się poznaliśmy i mąż zdradził mi, że udało mu się to w przeszłości tylko raz. Naczytałam się setki stron o tzw "opóźnionym wytrysku" i sama nie bardzo widzę przyczynę inną...
  • Mimo ogromnych starań mój mąż nie ma wytrysku w czasie stosunku. Gdzie w takim wypadku powinniśmy się zgłosić? Czy można to wyleczyć? Mąż był dwa razy u seksuologa, ale na razie nie ma efektów. Na razie wiemy, że ma niski poziom testosteronu (w dolnych granicach normy) i dostał tabletki hormonalne. Błagam pomóżcie, bo jestem załamana.
  • Witam wszystkich. Pare miesięcy temu pojawił się mój problem. Otóż zauważyłem u siebie, iż nie mam w ogóle wytrysku. Efekt jest taki jakby moje jądra nie produkowały w ogóle spermy, lub też podczas ejakulacji nie wypływała ona na zewnątrz. Po ejakulacji odczuwam dodatkowo ból w okolicy jąder. Jeszcze nie byłem z tym u lekarza. Proszę o jakąś radę. Czy da się w ogóle to jakoś wyleczyc?
  • Może to głupie pytanie, może powinnam się wstydzić, że nie wiem tak podstawowych rzeczy, ale pytam, bo chcę się dowiedzieć. Spieram się ze swoim narzeczonym o to, czy w wydzielinie z penisa są plemniki. Nie chodzi nam o wytrysk, tylko o to co sprawia, że członek jest wilgotny, podobnie jak pochwa u kobiety, w momencie podniecenia. Moim zdaniem plemniki wydostają się tylko w czasie wytrysku, a ta wcześniejsza wydzielina ma po prostu ułatwić stosunek dwojgu ludzi, ale pewności nie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się