Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      wywiad

wywiad

(5 wyników)
    • Witam wszystkich. Jako że jestem jedną z Was i temat boreliozy nie jest mi obcy, postanowiłam przeprowadzić wywiad z dr B. Kowalską - Werbowy. Zapraszam do lektury:) www.razemztoba.pl/index.php?NS=srodek&nrartyk=5985 Pozdrawiam Agnieszka
    • Wow , ukazal sie wywiad z doktorem Tomkiem! Mysle, ze naleza sie wielkie podziekowania temu lekarzowi z naszej strony. Wywiad jest wysmienity, sa w nim wszystkie wazne dla nas informacje. Dziekuje Tomku i brawo! Dziekuje rowniez readaktorce, Paulinie: jest naprawde niezawodna! www.kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=632
    • Dzisiaj,przed chwilą rozmowa z lekarzem weterynarii o kleszczach u psów.Zwróciłam uwagę,bo na chwilę ukazał się ten wesoły weterynarz od skaczących kleszczy. Z wywiadu z panią doktor dowiedziałam się,że kleszcz to roztocze? Że w momencie ucisku przy wyjmowaniu kleszcz działa jak strzykawka i wtedy wpuszcza to co wypił? Może się mylę,czy da to się jeszcze raz zobaczyć w necie?
    • Wprost(37)

W ostatnim numerze Wprost jest wywiad z doktor Beata z Krakowa. To naprawde wielka sprawa, bo Wprost ma bardzo duzy naklad! Ja mam dostep jedynie do wersji skroconej. Czy ktos moglby zeskanowac caly artykul i gdzies go wkleic, dla takich jak ja. Dziekuje! I brawo dla Beaty, ktora pomimo tlumow pod gabinetem znalazla jeszcze czas na wywiady. Chapeau bas!
    • Wczoraj około 21.30 w radiowej jedynce był wywiad z lekarką chorób wewnętrznych na temat kleszczy i boreliozy. Słyszał ktoś ? A tak nawiasem mówiąc, wracałam właśnie od Beaty i słyszałam to w samochodzie. Pozdrawiam Predraka i dziewczynę, która miała wizytę około 13.00 Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się