wywiad

(5 wyników)
  • wywiad(5)

dziewczyny, napisałam do wp.pl maila z żalami, że tyle jest kobiet, któe nie mogą zajść w ciążę, że leki drogie, że lekarze niekompetentni itd. i odezwała się do mnie dzieczyna (pewnie dziennikarka) i chce się spotkać, by porozmawiać o problemie - pewnie chce napisać artykuł. i ja się chcę z nią spotkać i opowidzieć, jak się sprawy mają. i teraz tak, czy w ogóle, wg Was, to dobry pomysł (ja się trochę obawiam, czy dziewczyna chce napisać rzetelny materiał, czy szuka senscji) i ...
  • www.gala.pl/gwiazdy/wywiady/zobacz/artykul/bogna-sworowska-1/
  • pisze prace mgr na temat : walka o macierzyństwo wśród kobiet niepłodnych jest to praca badawcza do której przeprowadzam wywiady poszukuję chetnych kobiet do wywiadu (anonimowego oczywiście) przez maila a_rybka@pf.pl bardzo proszę o pomoc
  • az mi ciarki przechodza..jak to bedzie jakie badania,jaka diagnoza czy mam szanse miec upragnione malenstwo?? ehhhh pozdrawiam, majka
  • Wiem, że już było, ale nie znalazłam namiarów na sprawdzonego psychologa w Warszawie. JEst mi potrzebny. Leczę się w Novum, więc darmowy psycholog z Invicty odpada. Może to być gabinet prywatny, zapłacę. Byle pomógł, bo psychicznie wykańczam siebie i męża . Proszę pomóżcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się