Forum Dom MIESZKANIA KOMUNALNE I TBS
ZMIEŃ
      zabudowa

zabudowa

(4 wyniki)
    • Witam, tanio odstąpię mieszkanie 2-pokojowe, 49,5 m2, 1 piętro, położone przy ul. Folwarcznej. Mieszkanie jest świeżo wyremontowane, standard wysoki, kuchnia i łazienka w zabudowie wraz z urządzeniami. Pokoje w panelach, łazieka i kuchnia w płytkach, w mniejszym pokoju zabudowa typu komandor. Do mieszkania przynależy piwnica, jest też balkon. Wolne od zaraz!! Zależy mi na sprzedaży, dlatego jestem otwarta na sugestie dotyczące odstępnego. tel. 506 39 09 58
    • pilnie poszukuje za odstępne TBS Poznań Jerzy Kranc 784725130
    • Witam, tanio odstąpię mieszkanie 2-pokojowe, 45,9 m2, 1 piętro, położone przy ul. Folwarcznej w Poznaniu. Mieszkanie jest świeżo wyremontowane, standard wysoki, kuchnia i łazienka w zabudowie wraz z urządzeniami. Pokoje w panelach, łazienka i kuchnia w płytkach, w mniejszym pokoju zabudowa typu komandor. Do mieszkania przynależy piwnica, jest też balkon. Wolne od zaraz!! Zależy mi na sprzedaży, dlatego jestem otwarta na sugestie dotyczące odstępnego. tel. 506 39 09 58
    • Witam, tanio odstąpię mieszkanie 2-pokojowe, 45,9 m2, 1 piętro, położone przy ul. Folwarcznej. Mieszkanie jest świeżo wyremontowane, standard wysoki, kuchnia i łazienka w zabudowie wraz z urządzeniami. Pokoje w panelach, łazieka i kuchnia w płytkach, w mniejszym pokoju zabudowa typu komandor. Do mieszkania przynależy piwnica, jest też balkon. Wolne od zaraz!! Zależy mi na sprzedaży, dlatego jestem otwarta na sugestie dotyczące odstępnego. tel. 506 39 09 58

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się