Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      zabudowa

zabudowa

(17 wyników)
    • Czy mógłby ktoś polecić jakąś firmę robiącą meble kuchenne pod zabudowę? Oczywiście w rozsądnej cenie. (oprócz BRW i IKEI)
    • Jesli ktos szuka solidnego stolarza meblowegopolecam fachowca z Mebluxu ,prywatnie ceny tansze o 20-30%,mozliwosc wystawienia rachunku ,wykonuje meble kuchenne,zabudoy ,biurowe,pan Andrzej tel.505-970-730
    • słyszeliście coś na ten temat? Oferta interesująca pod względem ceny (2300 za metr)i nie jest daleko do Wrocławia www.skrkaty.wroclaw.pl/domszer.htm ,co sądzicie?
    • Witajcie, pilnie poszukuje domku w zabudowie bliźniaczej lub szeregowej w stanie developerskim w ok. Wrocławia - macie moze namary na developerów będę wdzięczna. Kasia
    • Interesuje mnie z rattanu lub innego naturalnego surowca, dobre szyny, moze byc byc Komandor, Stanley lub inne. Polecicie kogos? Dzieki!
    • Proszę o opinie o domach w zabudowie szeregowej we wrocławiu, co gdzie i za ile
    • Czy jest na tym Forum ktoś zainteresowany oprócz ceną też lokalizacją, standardem, bespieczeństwem, jakością wykonania obiektu?.Czy przy zakupie samochodu patrzycie też tylko na cenę?
    • Czy ktos sie orientuje co to za inwestycja i czy ktos tam juz kupił? chyba niewiele mieszkan zostało, ale lokalizacja jest dobra.
    • Nie wiem czy Państwo się orientuje ale właśnie jest wykładany do publicznego wglądu plan zagospodarowania naszej części swiata. Ponieważ myślę, że piszę do entuzjastów Sępolna pozwolę sobie na skrótowe, bez zbędnych wyjaśnień przedstawienie tematu. Plan zagospodarowania po uchwaleniu przez Radę Miejską będzie obowiązującym prawem lokalnym. Ponieważ zapoznałem się z jego treścią i uważam , że jest on skrajnie (!) nieudolny i może doprowadzić do degradacji urbanistycznej i społeczn...
    • Czy ktoś się orientuje, ktory to deweloper sprzedaje domy w zabudowie szeregowej i bliźniaki na Muchoborze Wielkim, w okolicach ul. Postępowej?
    • Od lat czekają na akty notarialne od Ganta Aneta Gawrońska 18-01-2010, ostatnia aktualizacja 18-01-2010 06:25 Mieszkania przy ul. Kaszubskiej spółki Gant są gotowe od trzech lat. Mimo to klienci, którzy już tu mieszkają, nie są ich właścicielami źródło: Fotorzepa Deweloper twierdzi, że najwyższe piętra są dominantą, służby budowlane – że nie. Przez spór budynek nie jest odebrany +zobacz więcejKupując mieszkanie, pomyśl o sprzedaży Nasi czytelnicy (nazwiska do wiadomości...
    • Zamierzam kupić dom poniemiecki na Muchoborze Małym. Napiszcie, proszę, jak tam się mieszka? Co Wam się podoba, a co zdecydowanie nie?
    • www.nieruchomosci.com.pl/biuro_oferta,mieszkanie_Arka,3772.html ok 5600m2 za ok 50 m2 ,może nie nówka (1999)ale wykończone :)
    • nie jestem z Wrocławia dlatego prosze o pomoc, zastanawiam sie nad kupnem mieszkania na ul. Mosiężnej( przy ul Grabiszynskiej-Lokum telnet) czy w tej okolicy jest raczej stara zabudowa? czy moze jest pusto i powstaja nowe budynki? (wiem, ze powstaja tez nowe budynki m.in. na ul Spizowej)poza tym ktos mial moze jakis kontakt z tym developerem? z gory dziekuje za wszelkie informacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się