Forum Zwierzęta Forum weterynaryjne
ZMIEŃ
      zachowaniu kota

zachowaniu kota

(4 wyniki)
    • hej,moj kot nie lubił głaskania a teraz sam sie nadstawia zeby go glaskac przy ogonie,jakby go swedziało.co to moze byc?
    • mam taki problem z moim rocznym kotem, otoz byl on kastrowany 4 miesiace temu i wszystko bylo ok, tylko od jakiegos miesiaca zaczyna obsikiwac miejsca najrozniejsze, zaczynajac od daszka kuwety po szafki fotele i ubrania.do tego jest bardzo nadpobudliwy w nocy- kiedys spal normalnie cala noc, wstawal cos zjesc i dalej szedl spac, teraz potrafi 4 godziny non stop drapac w szafke albo biegac po calym mieszkaniu podskakujac. nie wiem co sie z nim stalo, czy isc do weta i czy jest jak...
    • Witam, mam pytanie, wczoraj byłam u weterynarza zaszczepić swojego 7 miesiecznego kotka. Została zaszczepiona na koci katar, białaczke, chlamydioze, tyfus i dodatkowo na wścieklizne. Od wczoraj moja kotka nic nie jadła, cały czas leży i się trzesie. Jak tylko chce ją pogłaskać zaczyna sie wściekać i warczy.I od wczoraj (godz. 17- o tej godz wrociałm z nia do domu) nie załatwiał sie. Proszę o porade. Czy kotek moze tak sie zachowywać po szczepieniu. Jeśli nie, to co robić. Dodam ze było ...
    • Dzień dobry, pisałam o tym wprawdzie na forum "zwierzęta", ale jakoś bez odzewu, więc może tutaj się uda. Kot ma 2 lata i przeraźliwie żebrze o jedzenie. Kiedyś był nieregularnie karmiony karmą i był za chudy (w takim stanie stał się moim kotem). Teraz jest karmiony mieszanie, ilości pożywienia dostateczne. Problemy: - kot,kiedy mu się nie limituje jedzenia, je tak dużo, aż wymiotuje i to się niestety powtarza, jakby nie umiał nasycić sie i przestać; - kot żebrze o jedzenie, tz...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się