zasypianie

(6 wyników)
  • witam raz na jakis czas podczas zasypiania, lapia mnie nagle dusznosci. mysle ze cos w rodzaju bezdechu. bo sie budze, odkaszlne chwilke i dalej spie. czasami jest to raz na tydzien, czasem raz na miesiac. wystepuje to tylko i wylacznie podczas zasypiania. czy ktos mial cos podobnego i moze powiedziec co to? :( jutro ide do lekarza wiec dowiem sie co i jak ale niecierpliwie sie i wolalabym juz wiedziec co to moze byc.
  • Poradźcie mi coś proszę... Od kilku miesięcy wieczorami (ale tak wcześnie, kiedy jeszcze nie pora na spanie - ok. 22) zasypiam - a raczej tracę przytomność! Przykladowo (to najczęstszy scenariusz) jesteśmy z moim chłopakiem w środku filmu, leżymy sobie na łóżku, a ja nagle fik - 5 minut opadania powiek i nagle już mnie nie ma - śpie jak zabita... Zdarza mi się nawet zasnąć w trakcie rozmowy - tzn jak leżymy sobie na łóżku i rozmawiamy! Po tym jak zasnę, nic nie jest w stanie mnie dobudz...
  • Córeczka moja jak zasypia jest mokra, z głowy woda spływa. Niepokoi mnie to bardzo. Czy ktoś wie czego może to być objaw? Czy jakoś można to złagodzić?
  • nurtuje mnie taki przypadek, ktory siedzi we mnie juz jakis dlugi czas. zauwazylam spiac obok chlopaka ze ma to samo. poporstu kilka minut po zamkncieciu oka, dgra albo reka albo noga, obudzilam go i powiedzialam mu to, zapytalam sie o cos innego tez. zapytalam sie czy miewa nagle przebudzenie ,jakby ktos go probowal budzic i przestraszyl. nie umialam znalesc odp na to pytanie. nie wiem od czego to zalezy. slyszalam nawet taka wersje ze ... odrazu zaznaczam ze nie jestem jakas wierzaca...
  • Od kilku tygodni prawie nie spie. Zasypiam wieczorem na 2-3 godziny po czym budze sie i nie jestem w stanie juz zasnac. Biore Stilnox, miala pomoc 1/2 tabletki, a nie pomagaja dwie... czy macie jakies pomysly jak sobie z tym poradzic?
  • bez niego nie mogę zasnąć. mam problemy (dom, praca, uczelnia, brak pieniędzy) rozmyślam nad tym, próbuję rozwiązać, ale kiedy kładę się do łóżka-nie mogę zasnąć. więc biorę 1 lub 2 i zasypiam. śpię całą noc. biorę ten lek od pół roku, próbowałam melisy, herbatek itp.ruchu tez mam dużo.. co mam zrobić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się