Forum Zdrowie Hashimoto
ZMIEŃ
      zasypianie

zasypianie

(3 wyniki)
    • Kochane dziewczyny. To już trzecia noc, gdy mam problemy z zaśnięciem, a jeśli już się uda, to spię jak zając i budzę się pełna niepokoju, z walącym sercem. Piję melisę przed snem, czytam pogodne ksiązki. Nie wiem co się dzieje, jestem przerażona. W ciągu dnia snuję się jak zombie, czuję potworne zmęczenie, nie mogę pracować, a mimo to w nocy i tak nie śpię. Co robić? Nie chcę stosować żadnych leków na bezsenność. Zastanawiam się, czy to ma jakikolwiek związek z tarczycą? Poziom TSH ...
    • podobno jest tak, że najzdrowiej jest spać 7-9 godzin na dobę, ja choruję już prawie 10 miesięcy i śpię po 11 do 12 godzin jeśli tylko mam możliwość. zastanawiam się czy powinnam się zmuszać do wstawania wcześniej, po maksymalnie 9 godzinach snu. może to już kwestia przyzwyczajenia, choć zaczynałam od chyba 14tu godzin. nie wiem co robić. ciągle jestem zmęczona a w dodatku będę żyła krócej, bo śpię za dużo :(
    • Czesc! Mam problem, z ktorym nie moge sobie poradzic od okolo 2 tyg. Zasypiam bardzo szybko, ale gwaltownie budze sie po okolo 3 godzinach. Odczuwam wtedy ogromny niepokoj, mrowienie w dloniach i w calym ciele, moje serce bije szybko. Musze wtedy wstac z lozka, ide do kuchni, wypijam melise i siedze tak przez godzine albo dluzej i boje sie, bo nie wiem, co sie ze mna dzieje. Potem zasypiam, ale spie bardzo niespokojnie, wiec jak sie domyslacie, rano jestem nieprzytomna. Nadchodzi wiec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się