Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      zdezorientowany

zdezorientowany

(2 wyniki)
    • jestem troszke zdezorientowana, mieszkam razem z moim facetem, mowi ze mnie kocha, ale jak tylko wychodzimy gdzies, to czuje ze mnie ignoruje, gapi sie na kobiety, jak idziemy cos zjesc na miescie nigdy nie siedzi do mnie, zawsze jest odwrocony i trudno sciagnac jego uwage, ostatnio gapil sie na swoja byla, gdy zwrocilam mu uwage, on ,jak zwykle zreszta, wyparl sie wszsytkiego i rzucil swoj staly tekt ze cos wymyslam... klamie mi w oczy jak mam mu wierzyc ze mnie kocha? nie lubie z nim wycho...
    • Chcemy przeprosic i zarazem podziekowac. Gdy zaczynalismy nasz "eksperyment" nie sadzilismy, ze az tak wymknie sie spod kontroli. Wczesniejsza atmosfera niedopowiedzen i niejasnosci zmusila nas jednak do podjecia jakiegos dzialania. Przepraszamy tych wszystkich ktorzy poczuli sie zlekcewazeni, czy tez zdezorientowani. Nie chcielismy powodowac az tak wielkiego wzburzenia na forum. Eksperyment, mimo ze niezbyt mily, wydobyl na powierzchnie kilka spraw, ktore powinny byc rozwiazane juz da...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna