konwalia-82 27.10.17, 22:24 Przymierzamy się do kanapy i biurka vox spot Young. Znacie, jakieś uwagi do jakości? Bywają tam rabaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotanna Re: Meble vox opinie, rabaty? 28.10.17, 12:18 My mamy kolekcję Young users. Już jakieś dwa lata. Jest ok. Jakość niezła. Rabat raczej symboliczny, 5% max jak dobrze pogadasz w sklepie Chętniej niż rabat dokładają drobiazgi, np. podkładkę na biurko, przybornik; nam dorzucili 2 nakładki na fronty szafek i coś tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia-3 Re: Meble vox opinie, rabaty? 28.10.17, 17:47 Ja kupiłam córce meble Vox Simple. Ogólnie meble bardzo fajne. Ale na drzwiach szafy po kilku dniach pojawiły się plamy, których niczym nie dało się usunąć (meble białe). Zareklamowałam i tu niestety masakra. Już dwa miesiące jestem zbywana i ignorowana. Niby reklamacja zatwierdzona, drzwi mają być wymienione i na tym koniec. Co dzwonię do salonu, to mówią mi, że w przyszłym tygodniu drzwi powinny przyjechać i wtedy zadzwonią, aby umówić się na wymianę( sami mamy wymienić, bo oni nie). W pierwszej wersji, to nawet przywieźć nie chcieli, tylko były do odbioru osobistego, ale kategorycznie nie zgodziłam się. Tylko, że oni nie dzwonią, bo domyślam się, że drzwi nie przyjeżdżają. Ja znów dzwonię i słyszę ten sam tekst, że drzwi przyjadą w następnym tygodniu i że zadzwonią i tak już miesiąc. Parę dni temu obsmarowałam ich na ich stronie na Facebooku i odezwali się do mnie przeprosili i napisali, że drzwi dotrą w przyszłym tygodniu . Zobaczymy, ale nie tak to powinno wyglądać. Trochę zraziłam się do tej firmy, a miałam o nich bardzo dobre zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
faszyrka Re: Meble vox opinie, rabaty? 31.10.17, 09:30 Mamy od kilku lat meble Hifi, a niedawno kupiliśmy Evolve. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni. Bywają problemy przy montażu niektórych elementów. W przypadku jednego mebla źle nawiercono otwory, ale zareklamowaliśmy i dostaliśmy nowe. Druga reklamacja dotyczyła źle skompletowanego łóżka Evolve i tutaj też przyjęli reklamację. Trochę było trzeba poczekać i kilkakrotnie tłumaczyć w salonie o co chodzi, ale sprawa zakończyła się pozytywnie. Hifi kupowaliśmy bezpośrednio przez stronę meblevox, a Evolve w zwykłym salonie meblowym. W tym drugim przypadku rabat był trochę wyższy. Moim zdaniem warto kupić te meble, bo są solidne i nic złego się z nimi nie dzieje. Kolejne - jeśli tylko wzór będzie nam odpowiadał - również kupimy tej marki. Odpowiedz Link Zgłoś
trakata Re: Meble vox opinie, rabaty? 01.12.18, 20:29 Ogólnie firma leci na dawnej jakości marki. Teraz Vox przegoniło nawet BRW. Mam z voxa trochę mebli Evolv i uszkodziły się wszystkie zamki od drzwi, ponadto nie równo wywiercili otwory na szuflady i po skręceniu komody jedna strona była niżej. Siostra kupiła sypialnię simple i niemiłosiernie hałasuje dno łóżka bo płyty leżą luźno i brak możliwości ich przykręcenia. Za każdym otwieraniem stelaża to łopocze niemiłosiernie. Znajomi mają Young Users i większość narduków się zdarła, szuflady - te głębokie, trą o podstawy nie wspomniawszy o czarnych elementach które niezmiernie łatwo się zarysowały. Mam w domu meble od innego producenta, sam montowałem i mam wrażenie, że kupując Voxa zwyczajnie się przepłaca za niby wyjątkowe projektowanie mebli. Niczym się one nie różnią od innych i cena w mojej opinii nieadekwatna. Nie sądzę, żę przy takiej cenie i marży stać ich tylko na rabat w postaci jakiś śmiesznych prezentów z chin notabene. Dziwne bo ja swoje kupowałem w Katowicach i zupełnie inaczej to wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyanna1 Re: Meble vox opinie, rabaty? 07.01.19, 00:54 Przestrzegam przed zakupem mebli tej marki. Pod koniec 2018 r. kupiliśmy dla dzieci dwa krzesła biurkowe. Po dwóch tygodniach użytkowania obicia obydwu krzeseł zmechaciły się i popruły. Początkowo sprzedawca w Lesznie wmawiał nam, że to wina użytkowników i twierdził, że reklamacja nie zostanie uwzględniona. Reklamację uwzględniono. Dostaliśmy nowe krzesła. Po miesiącu z krzesłami stało się dokładnie to samo co za pierwszym razem, dodatkowo pękł fragment oparcia jednego z krzeseł. Nie mam już siły się z nimi wykłucać. Krzesła w porównaniu z krzesłami innych producentów były naprawdę drogie, natomiast jakość produktów jest po prostu TRAGICZNA!!! W życiu nie spotkałam się z z takimi bublami. Nigdy więcej Voxa Odpowiedz Link Zgłoś