paproszek57 07.09.06, 17:19 chciałabym kupić sypialnie tej firmy ze względu na niską cenę, czy niska cena to fatalna jakosć?? bede wdzieczna za wszystkie opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaliaa Re: prosze o opinie o meblach black red white 07.09.06, 17:25 w przypadku BRW niska cena-= niska jakosc, wrzuc ich w gazetowa wyszukiwarke i poczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: prosze o opinie o meblach black red white 07.09.06, 18:38 Ja mam w mieszakniu głównie BRW, jakość taka sama jak cena,więc jeśli możesz sobie pozwolić na coś droższego to daj sobie spokój z BRW. Te meble zdają egzamin jako przejściowe,ja kupiłam bo nie miałam pieniędzy na nic lepszego a akurat zmienialiśmy meiszkanie więc nie miałam wyboru,wolałam takie niż kartony zamiast mebli. Odpowiedz Link Zgłoś
kaste11 Re: prosze o opinie o meblach black red white 07.09.06, 18:41 Ja też nie polecam, niestety Badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: prosze o opinie o meblach black red white 07.09.06, 18:59 a jakie meble polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.mamaoli Re: prosze o opinie o meblach black red white 07.09.06, 20:53 Mamy sypialnię SEN BRW. Urzadzaliśmy się jeszcze na studiach i nie dysponowaliśmy zbyt dużą kwotą Z łóżka jestem bardzo zadowolona bo ma 2 pojemniki pod materacami i w naszym małym mieszkanu świetnie sprawdza się jako przechowalnia toreb podróżnych, kocy, kurtek zimowych itp) Szafa w sumie też nie najgorzej się sprawuje- trochę opadły jedne drzwi. Na wiosnę planujemy przeprowadzke i trochę się martwię co zrobimy, po pierwsze meble są koszmarnie cięzkie a po drugie każdy nam mówi że po złożeniu do transportu tych mebli nie udaje się ponownie złożyć ( chyba że zamiast skręcać imbusami czy jak to się nazywa dodatkowo sklei się je jakims superklejem na wieki Więc w sumie chyba z tą sypialnią się pożegnamy ( mam juz na oku meble do sypialni VOX) www.vox.pl/pl/meble_view.php?kat_id=1&subkat_id=94&id=95&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
ps29 Re: prosze o opinie o meblach black red white 08.09.06, 07:01 A ja od trzech lat mam kuchni BRW i nie mam zastrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś
kate8025 Re: prosze o opinie o meblach black red white 08.09.06, 09:14 Ja tez mam główn9ie BRW i jestem zadowolona. A mam je od jakiś 4 lat. Szczególnie jestem zadowolona z szafy. Kuszaą mnie własnie kuchenne z ich oferty, ale na razie mnie nie stać Odpowiedz Link Zgłoś
magdaomar Re: prosze o opinie o meblach black red white 08.09.06, 09:47 ja mam w domu te meble i nie polecam.Teraz kupuje dom i mam zamiar go umeblowac meblami Vox i meblami Ikea meble BRW sa do d....., zostawiam je w starym mieszkaniu.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paproszek57 Re: prosze o opinie o meblach black red white 08.09.06, 10:07 bardzo, bardzo wam dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: prosze o opinie o meblach black red white 08.09.06, 13:55 Też nie polecam-mam w pokoju małej kilka szafek i są kiepskie Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: prosze o opinie o meblach black red white 09.09.06, 11:16 Ja mam w mieszkaniu głównie BRW i powiem szczerze - jak do tej pory bez zastrzeżeń. Najstarsza jest meblościanka w dużym pokoju - kupiona w październiku 1998r., przeżyła dwie przeprowadzki i naprawdę ma się dobrze. Meble kuchenne kupione rok później, w 1999r. przeżyły jedną przeprowadzę i też o.k. W pokoju syna mamy za to mebelki z jakiejś takiej firmy www.dab.pl (dąb w nazwie, coś chyba z Gdańska). Trzy wąskie regały z półkami i kolubrynowate łóżko piętrowe z półkami - i to jest prawdziwy szajs naprzeciw mebli BRW! A cenowo podobne. Te ledwie przeżyły 1 przeprowadzkę. Z BRW syn ma tylko biurko i półkę widzącą nad to biurko - jesteśmy zadowoleni. Natomiast miesiąc temu kupiliśmy do pokoju córki nowe mebelki BRW z kolekcji Małgosia - biurko, nadstawka i szafka - jesteśmy naprawdę zadowoleni, sa to naprawdę ładne mebelki. Oczywiście nie stać nas na nic droższego (z Voxa mamy jedynie małżeńskie łóżko, też jesteśmy zadowoleni, przeżyło przeprowadzkę bez szwanku.) Jednak nie przesadzałabym z tą kiepską jakością BRW - no chyba, że ktoś jest megadrobiazgowym superestetą z wypchanym portfelem - wtedy oczywiście niech kupi sobie coś droższego. Ja tam na wystrój mojego mieszkania nie narzekam, jak też na jego estetykę i funkcjonalność. Osobom tzw. postronnym też się podoba, więc chyba nie jest tak źle. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś