elblazanin1969 30.04.07, 21:00 Ktory z podanych producentow ceramiki sanitarnej jest Waszym zdaniem lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowalikm Re: Cersanit czy ROCA? 30.04.07, 22:43 Niestety nie podam Ci rozsądnych argumentów... Ostatnio o to samo pytałam w sklepie... Spodobała mi się Merida z cersanitu (kompakt)- pytałam o opinie. Sprzedawca odradził mi cersanit ze względu na kiepski system spłukiwania ..."klienci się skarżą ..." . Polecił natomiast rocę i koło. mnie akurat bardziej spodobała się roca. Kupiłam Victorię, ale o ocenie wyboru będę mogła opowiedzieć dopiero za parę miesięcy... Odpowiedz Link Zgłoś
monkamaj Re: Cersanit czy ROCA? 02.05.07, 20:14 cersanit świeci tylko bielą a roca i koło to towary o dobrej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzz Re: Cersanit czy ROCA? IP: *.devs.futuro.pl 02.05.07, 21:50 ROCA bo ma lepszą biel, lepszy system spłukiwania, ciekawszy designe ale jest niestety trochę droższa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala ma kota Re: Cersanit czy ROCA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 09:19 Ta tanśza wersja cersanitu ma taka bruzdę w muszli w kompaktach i mechanizm spłukiwania gorszy z czasem będzie tedy płynąć osad i rdza pomimo higieny nie mamy wpływu na jakość wody z rur pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
justica Re: ja stawiam na rocę 04.05.07, 15:30 Zakupiłam rocę z serii victoria. Fason ponadczasowy, żadnych bajerów. System spłukiwania o.k. Rok użytkujemy tą ceramikę i wszystko jest w porządku. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś