Gość: chwoscik IP: *.lanet.wroc.pl 28.03.03, 20:08 panie turek, koncz pan ten... chcialo by sie napisac, parafrazujac znanego, i smiesznego, sprawozdawce sportowego, po przeczytaniu kolejnego, jakze interesujacego artykulu pana d.w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EmrE Re: Dariusz Wołowski: Na Węgry! IP: *.one.pl / 192.168.1.* 28.03.03, 21:51 Brawo ten artykuł jest tak odkrywczy i nie słychanie mądry że chciało by się czytać więcej takich perełek, najbardziej podoba mi się fragment o kałużnym i świeczewskim cytuje ''Nie ma więc co liczyć na ich dyspozycję. Raczej na waleczność, spryt i doświadczenie.''Nie wiem gdzie on u niech ostanimi czasy widział spryt ale niech mu bedzie może chodziło o spryt przy unikaniu gry i chowanie się za przeciwników..... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Dariusz Wołowski: Na Węgry! 28.03.03, 21:53 A mi się najbardziej podobają słowa Wujka Dobra Rada "Weź najlepszych i wygraj za wszelką cenę". Nie ma to jak właściwy człowiek na właściwym miejscu, udał nam się prezes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Odczepcie się od Wołowskiego! IP: *.toya.net.pl 28.03.03, 23:49 Ciekawe czy napisalibyście lepszy artykuł. Zastanawialiście się nad tym? Tylko krytykować potraficie. Żal mi was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chwoscik Re: Odczepcie się od Wołowskiego! IP: *.lanet.wroc.pl 29.03.03, 08:57 a mi zal ze jakosc felietonow szanownego pana d.w. jest na poziomie liceum... i to nie tylko tego. poczytaj poprzednie, moze zmienisz zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meesh Re: Dariusz Wołowski: Na Węgry! IP: *.kki.krakow.pl 29.03.03, 10:46 Na prawej pomocy powinien zagrać Marcin Zając. Nieprawdą jest że nie ma on doświadczenia międzynarodowego. Przecież z Widzewem dużo grał w europejskich pucharach, notował bardzo dobre występy - np. z Parmą na wyjeździe. W tej chwili widać, że bardzo dobrze przygotował się do rundy wiosennej. Jego podstawowy atut to szybkość i start do piłki. Najwiekszy mankament - brak skuteczności nie powinien grać roli na prawej pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś