andzikhenek 21.07.14, 11:10 Poszukuję fryzjerki WERONIKI, która pracowała w salonie Montownia w Warszawie na Natolinie, ul. Braci Wagów 1. Podobno pracuje teraz na Stegnach lub Sadybie. W Montowni nie chcą podać telefonu kontaktowego do QWERONIKI> CZEKAM na jakieś informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Weronika Re: szukam mojej fryzjerki IP: *.instalnet.com.pl 21.11.14, 10:34 Witam.Obecnie pracuje na Sadybie . Salon znajduje się w galerii Mokpol i nazywa Hair Styling Team. Ulica Konstancińska 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kebs Re: szukam mojej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.15, 12:28 Szukaj aż znajdziesz eldo Nein Nein Nein Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kebs 2 Re: szukam mojej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.15, 12:32 ELDO kebsie 1. Widziałem twój post. Nie wiedziałem, że jesteś taki kebsowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REPLAY REZI Re: szukam mojej fryzjerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.15, 12:34 Kiedy minecraft Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate_Wwa Re: szukam mojej fryzjerki IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.15, 22:11 Jeśli Pani Weronika z Hair Styling Team to strzeżcie się. Najgorsza fryzjerka u jakiej byłam. Poszłam tam bo miałam najbliżej domu. Wymyśliłam sobie na głowie sombre...od mojego naturalnego średniego brązu do jaśniejszych końcówek średniego blondu, do tego strzyżenie i fryzurę wieczorową na wesele. Zacznę od strzyżenia...szarpanina włosów, cieniowanie jakby ktoś tępą brzytwą szarpał włosy. Cieniowanie słabe. Do tego włosy obcięte nierówno. Fryzura wieczorowa to loki na stożkową lokówkę które jako jedyna rzecz wyglądały w miarę ladnie. No i wreszcie sombre, które wspólnie zamieniłyśmu na ombre. Otóż żadne ombre nie powstało...na mokrych włosach widzoalam delikatne pasemka...w lokach wydawało mi się że coś tam się dzieje rozjaśnionego. Jak umyłam włosy byłam wściekła... Jedno grube jasne pasmo z przodu od czubka głowy, pod włosami 3 białe pasma i przy czubku głowy kilka refleksów. Poszłam do Pani Weroniki zapytać co to jest jej zdaniem. "Coś pomiędzy balejażem a flesh" . miało być ombre..."widocznie za krótko trzymałyśmy, albo wina włosów, albo za s?aba woda". Poprosiłam grzecznie o poprawkę bo zapłaciłam "jedyne" 360zł. Pani Weronika zgodziła się i poprawi za jedyne 60zł. Odmówiłam i po mojej chęci rozmowy z kierownikiem zgodziła się bezpłatnie poprawić. Na umówionej poprawce druga pani fryzjerka zwróciła uwagę p.Weronice ze źle robi ombre, pokazywała jej jak i zirytowała się w końcu mówiąc "ty jesteś fryzjerką to decuduj co robić". Zsiedziałam zszokowana, że jestem w rękach osoby która nie wie co robi. Młoda osoba powinna dokształcać się zgodnie z trendami. Chociaż efekt wizualny poprawki jest ładny to włosy zniszczone i przepalone, zwłaszcza od spodu gdzie były pierwsze białe pasma. Wypadają i kołtunią. Nie polecam nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: szukam mojej fryzjerki IP: *.promax.media.pl 15.04.19, 17:22 Podbiłem trochę cudzych wątków, żeby ten mój o Franciszku wisząc u góry nie musiał być czytany przez wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: szukam mojej fryzjerki IP: *.promax.media.pl 15.04.19, 21:26 Przeglądnąłem sobie co wypisują w okolicach 10 kwietnia na Twitterze prawicowo zorientowani internauci. Bardzo mi przykro, że nie reprezentują sobą nic więcej niż ci po lewicowej stronie; że są jej lustrzanym odbiciem. Pogarda, wulgarność, a przede wszystkim – nienawiść. Nie wiem jak długo to będzie trwało; do jakiegoś brutalnego przesilenia prawdopodobnie. Módlcie się wszyscy, żeby nie stało się to waszym udziałem; taka dobra rada ode mnie. Polska jest wszak podzielona na pół: ludzie będą się coraz bardziej nienawidzić. No i jakby nie było coraz bliżej gospodarczej katastrofy – zerohedge.org. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: szukam mojej fryzjerki IP: *.promax.media.pl 15.04.19, 22:20 Mógłbym sobie ten temat, za przeproszeniem, odpuścić zupełnie. A jednak, jakimś dziwnym trafem uważam, że jest on dla was ważny. Dla was, nie dla mnie. Żeby przez waszą nienawiść niemoty, do wojny domowej nie doszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: szukam mojej fryzjerki IP: *.promax.media.pl 15.04.19, 22:34 >Żeby przez waszą nienawiść niemoty, do wojny domowej nie doszło. ---- Ostatecznie, jak w ewolucji każdej nienawistnej emocji, do takiego konfliktu dojdzie. Co ja na to poradzę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: szukam mojej fryzjerki IP: *.promax.media.pl 16.04.19, 08:01 Przepraszam za te wieczorne wpisy. Miałem słabszy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś