Gość: test IP: *.devs.futuro.pl 14.02.06, 11:00 triple test Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bożenna 405 a Mikołajska: Uprzejmie Proszę o Poparcie :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 21:40 405 MIKOŁAJSKA WŁOCHY Zarząd Dzielnicy <a href="www.bip.warszawa.pl/informacja.asp? mn_id=169"target="_blank>BIURO DROGOWNICTWA i KOMUNIKACJI</a> Stowarzyszenie Sąsiedzkie WŁOCHY Moje WŁOCHY Informator Ochoty i WŁOCH www.wlochy.org.pl >>> Wystąpiliśmy do Zarządu Transportu Miejskiego z prośbą o uruchomienie przystanków tej linii [w obie strony] na ul.Popularnej przy ul. Mikołajskiej. Jeżeli chcesz poprzeć inicjatywę, potwierdź to mailem na nasz adres: wlochy@free.ngo.pl - zbieramy podpisy poparcia 405 MIKOŁAJSKA WŁOCHY Zarząd Dzielnicy <a href="www.bip.warszawa.pl/informacja.asp? mn_id=169"target="_blank>BIURO DROGOWNICTWA i KOMUNIKACJI</a> Stowarzyszenie Sąsiedzkie WŁOCHY Moje WŁOCHY Informator Ochoty i WŁOCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożenna 405 a Mikołajska: Uprzejmie Proszę o Poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 21:45 405 MIKOŁAJSKA WŁOCHY Zarząd Dzielnicy <a href="http://www.tiny.pl/m81t"target="_blank>BIURO DROGOWNICTWA i KOMUNIKACJI</a> Stowarzyszenie Sąsiedzkie WŁOCHY Moje WŁOCHY Informator Ochoty i WŁOCH www.wlochy.org.pl >>> Wystąpiliśmy do Zarządu Transportu Miejskiego z prośbą o uruchomienie przystanków tej linii [w obie strony] na ul.Popularnej przy ul. Mikołajskiej. Jeżeli chcesz poprzeć inicjatywę, potwierdź to mailem na nasz adres: wlochy@free.ngo.pl - zbieramy podpisy poparcia 405 MIKOŁAJSKA WŁOCHY Zarząd Dzielnicy <a href="http://www.tiny.pl/m81t"target="_blank>BIURO DROGOWNICTWA i KOMUNIKACJI</a> Stowarzyszenie Sąsiedzkie WŁOCHY Moje WŁOCHY Informator Ochoty i WŁOCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożenna 405 a Mikołajska: Uprzejmie Proszę o Poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 21:47 405 MIKOŁAJSKA WŁOCHY Zarząd Dzielnicy BIURO DROGOWNICTWA i KOMUNIKACJI Stowarzyszenie Sąsiedzkie WŁOCHY Moje WŁOCHY Informator Ochoty i WŁOCH www.wlochy.org.pl >>> Wystąpiliśmy do Zarządu Transportu Miejskiego z prośbą o uruchomienie przystanków tej linii [w obie strony] na ul.Popularnej przy ul. Mikołajskiej. Jeżeli chcesz poprzeć inicjatywę, potwierdź to mailem na nasz adres: wlochy@free.ngo.pl - zbieramy podpisy poparcia 405 MIKOŁAJSKA WŁOCHY Zarząd Dzielnicy BIURO DROGOWNICTWA i KOMUNIKACJI Stowarzyszenie Sąsiedzkie WŁOCHY Moje WŁOCHY Informator Ochoty i WŁOCH Odpowiedz Link Zgłoś