frodolin Re: test 26.08.06, 22:43 frodolin napisała: > frodolin napisała: > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: test 28.08.06, 22:39 "Gość: Ewka, host-202.skynet.net.pl 2006/08/28 20:39:18 Simplex, chyba jednak prawdą jest stwierdzenie o lenistwie lewicowców. Zobacz ile czasu marnujesz na tutejsze wpisy." Gratuluje, to klasyczna szkoła galby - wlasnie stałem się lewicowcem. Moje przebrzydłe lewactwo najbardziej objawia się fanatycznym uwielbieniem niskiego podatku liniowego, obniżenia kosztów pracy, decentralizacji, prywatyzacji, etc, etc. "W tym samym czasie mógłbyś napisać notki w swoim blogu na interesujące Cię tematy." Tak jasne, blogu którego nikt nie czyta. Blog galby jest popularny, nie dziwota ż e pojawiają się takie pasożyty takie jak ja liczące na okruszki z pańskiego stołu "Swoją drogą ten lewicowy ton rozkazujący, co jest ważne, poprawne i warte zauważenia, jest doprawdy nieznośny." Ten ton rozkazujący nie jest lewicowy ani prawicowy - dolepianie takich etykietek trąci dialektyką "Nie bezpodstawne jest też połączenie PO-SLD, jest to przecież opozycja, która mówi jednym głosem" Tak, zwlaszcza jesli chodzi o lustracje. "wspólnie szykuje się na jesienne wybory samorządowe" Wspolnie sie szykuje aż huczy: PO: niebędzie bloku PO-PSL-SLD przed wyborami samorządowymi PO i SLD:Wspólny blok to dywagacje "a nienawiść do PiS przełamała wszystkie tamy i granice je dzielące (zakładając, że istniały oczywiście " oczywiscie to demagogia aczkolwiek nie zaprzeczam, ze pis dwoi sie i troi zeby zblizyc do siebie PO i SLD. Oczywiscie wszyscy najlepsza jest koalicja PiS, LPR i Samoobrony, partii były esbeków. Dla niedowiarków: www.pis.org.pl/article.php?id=3421 "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'. To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów˝. W serwisie PAP-u z 25 marca 2004 r. Jarosław Kaczyński potwierdził: ˝Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię˝." A co do ostatniego koalicjanta, czyli LPR, to wystarczą kalumnie i wiadra pomyj ktore pod ich adrese wylewał na tym blogu galba. Wystarczy poszukać. Ja polecam wpis "<A HREF="http://galba.blox.pl/html/1310721,1441794,13.html?818595">Pogańsko-katolicki sojusz czerwonych antykomunistów</A>" oraz: tiny.pl/glgq" Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: test 28.08.06, 22:40 "Gość: Ewka, host-202.skynet.net.pl 2006/08/28 20:39:18 Simplex, chyba jednak prawdą jest stwierdzenie o lenistwie lewicowców. Zobacz ile czasu marnujesz na tutejsze wpisy." Gratuluje, to klasyczna szkoła galby - wlasnie stałem się lewicowcem. Moje przebrzydłe lewactwo najbardziej objawia się fanatycznym uwielbieniem niskiego podatku liniowego, obniżenia kosztów pracy, decentralizacji, prywatyzacji, etc, etc. "W tym samym czasie mógłbyś napisać notki w swoim blogu na interesujące Cię tematy." Tak jasne, blogu którego nikt nie czyta. Blog galby jest popularny, nie dziwota ż e pojawiają się takie pasożyty takie jak ja liczące na okruszki z pańskiego stołu "Swoją drogą ten lewicowy ton rozkazujący, co jest ważne, poprawne i warte zauważenia, jest doprawdy nieznośny." Ten ton rozkazujący nie jest lewicowy ani prawicowy - dolepianie takich etykietek trąci dialektyką "Nie bezpodstawne jest też połączenie PO-SLD, jest to przecież opozycja, która mówi jednym głosem" Tak, zwlaszcza jesli chodzi o lustracje. "wspólnie szykuje się na jesienne wybory samorządowe" Wspolnie sie szykuje aż huczy: PO: niebędzie bloku PO-PSL-SLD przed wyborami samorządowymi PO i SLD:Wspólny blok to dywagacje "a nienawiść do PiS przełamała wszystkie tamy i granice je dzielące (zakładając, że istniały oczywiście " oczywiscie to demagogia aczkolwiek nie zaprzeczam, ze pis dwoi sie i troi zeby zblizyc do siebie PO i SLD. Oczywiscie wszyscy najlepsza jest koalicja PiS, LPR i Samoobrony, partii były esbeków. Dla niedowiarków: www.pis.org.pl/article.php?id=3421 "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'. To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów˝. W serwisie PAP-u z 25 marca 2004 r. Jarosław Kaczyński potwierdził: ˝Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię˝." A co do ostatniego koalicjanta, czyli LPR, to wystarczą kalumnie i wiadra pomyj ktore pod ich adrese wylewał na tym blogu galba. Wystarczy poszukać. Ja polecam wpis <a href="http://galba.blox.pl/html/1310721,1441794,13.html">Pogańsko-katolicki sojusz czerwonych antykomunistów</A> oraz: tiny.pl/glgq" Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: test 28.08.06, 22:41 "Gość: Ewka, host-202.skynet.net.pl 2006/08/28 20:39:18 Simplex, chyba jednak prawdą jest stwierdzenie o lenistwie lewicowców. Zobacz ile czasu marnujesz na tutejsze wpisy." Gratuluje, to klasyczna szkoła galby - wlasnie stałem się lewicowcem. Moje przebrzydłe lewactwo najbardziej objawia się fanatycznym uwielbieniem niskiego podatku liniowego, obniżenia kosztów pracy, decentralizacji, prywatyzacji, etc, etc. "W tym samym czasie mógłbyś napisać notki w swoim blogu na interesujące Cię tematy." Tak jasne, blogu którego nikt nie czyta. Blog galby jest popularny, nie dziwota ż e pojawiają się takie pasożyty takie jak ja liczące na okruszki z pańskiego stołu "Swoją drogą ten lewicowy ton rozkazujący, co jest ważne, poprawne i warte zauważenia, jest doprawdy nieznośny." Ten ton rozkazujący nie jest lewicowy ani prawicowy - dolepianie takich etykietek trąci dialektyką "Nie bezpodstawne jest też połączenie PO-SLD, jest to przecież opozycja, która mówi jednym głosem" Tak, zwlaszcza jesli chodzi o lustracje. "wspólnie szykuje się na jesienne wybory samorządowe" Wspolnie sie szykuje aż huczy: PO: niebędzie bloku PO-PSL-SLD przed wyborami samorządowymi PO i SLD:Wspólny blok to dywagacje "a nienawiść do PiS przełamała wszystkie tamy i granice je dzielące (zakładając, że istniały oczywiście " oczywiscie to demagogia aczkolwiek nie zaprzeczam, ze pis dwoi sie i troi zeby zblizyc do siebie PO i SLD. Oczywiscie wszyscy najlepsza jest koalicja PiS, LPR i Samoobrony, partii były esbeków. Dla niedowiarków: www.pis.org.pl/article.php?id=3421 "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'. To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów˝. W serwisie PAP-u z 25 marca 2004 r. Jarosław Kaczyński potwierdził: ˝Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię˝." A co do ostatniego koalicjanta, czyli LPR, to wystarczą kalumnie i wiadra pomyj ktore pod ich adrese wylewał na tym blogu galba. Wystarczy poszukać. Ja polecam wpis <a href="http://www.galba.blox.pl/html/1310721,1441794,13.html">Pogańsko-katolicki sojusz czerwonych antykomunistów</a> oraz: tiny.pl/glgq" Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: test 28.08.06, 22:42 "Gość: Ewka, host-202.skynet.net.pl 2006/08/28 20:39:18 Simplex, chyba jednak prawdą jest stwierdzenie o lenistwie lewicowców. Zobacz ile czasu marnujesz na tutejsze wpisy." Gratuluje, to klasyczna szkoła galby - wlasnie stałem się lewicowcem. Moje przebrzydłe lewactwo najbardziej objawia się fanatycznym uwielbieniem niskiego podatku liniowego, obniżenia kosztów pracy, decentralizacji, prywatyzacji, etc, etc. "W tym samym czasie mógłbyś napisać notki w swoim blogu na interesujące Cię tematy." Tak jasne, blogu którego nikt nie czyta. Blog galby jest popularny, nie dziwota ż e pojawiają się takie pasożyty takie jak ja liczące na okruszki z pańskiego stołu "Swoją drogą ten lewicowy ton rozkazujący, co jest ważne, poprawne i warte zauważenia, jest doprawdy nieznośny." Ten ton rozkazujący nie jest lewicowy ani prawicowy - dolepianie takich etykietek trąci dialektyką "Nie bezpodstawne jest też połączenie PO-SLD, jest to przecież opozycja, która mówi jednym głosem" Tak, zwlaszcza jesli chodzi o lustracje. "wspólnie szykuje się na jesienne wybory samorządowe" Wspolnie sie szykuje aż huczy: PO: niebędzie bloku PO-PSL-SLD przed wyborami samorządowymi PO i SLD:Wspólny blok to dywagacje "a nienawiść do PiS przełamała wszystkie tamy i granice je dzielące (zakładając, że istniały oczywiście " oczywiscie to demagogia aczkolwiek nie zaprzeczam, ze pis dwoi sie i troi zeby zblizyc do siebie PO i SLD. Oczywiscie wszyscy najlepsza jest koalicja PiS, LPR i Samoobrony, partii były esbeków. Dla niedowiarków: www.pis.org.pl/article.php?id=3421 "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'. To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów˝. W serwisie PAP-u z 25 marca 2004 r. Jarosław Kaczyński potwierdził: ˝Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię˝." A co do ostatniego koalicjanta, czyli LPR, to wystarczą kalumnie i wiadra pomyj ktore pod ich adrese wylewał na tym blogu galba. Wystarczy poszukać. Ja polecam wpis p.t. Pogańsko-katolicki sojusz czerwonych antykomunistów <a href="http://www.galba.blox.pl/html/1310721,1441794,13.html">link)</a> oraz: tiny.pl/glgq Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: test 28.08.06, 22:42 "Gość: Ewka, host-202.skynet.net.pl 2006/08/28 20:39:18 Simplex, chyba jednak prawdą jest stwierdzenie o lenistwie lewicowców. Zobacz ile czasu marnujesz na tutejsze wpisy." Gratuluje, to klasyczna szkoła galby - wlasnie stałem się lewicowcem. Moje przebrzydłe lewactwo najbardziej objawia się fanatycznym uwielbieniem niskiego podatku liniowego, obniżenia kosztów pracy, decentralizacji, prywatyzacji, etc, etc. "W tym samym czasie mógłbyś napisać notki w swoim blogu na interesujące Cię tematy." Tak jasne, blogu którego nikt nie czyta. Blog galby jest popularny, nie dziwota ż e pojawiają się takie pasożyty takie jak ja liczące na okruszki z pańskiego stołu "Swoją drogą ten lewicowy ton rozkazujący, co jest ważne, poprawne i warte zauważenia, jest doprawdy nieznośny." Ten ton rozkazujący nie jest lewicowy ani prawicowy - dolepianie takich etykietek trąci dialektyką "Nie bezpodstawne jest też połączenie PO-SLD, jest to przecież opozycja, która mówi jednym głosem" Tak, zwlaszcza jesli chodzi o lustracje. "wspólnie szykuje się na jesienne wybory samorządowe" Wspolnie sie szykuje aż huczy: PO: niebędzie bloku PO-PSL-SLD przed wyborami samorządowymi PO i SLD:Wspólny blok to dywagacje "a nienawiść do PiS przełamała wszystkie tamy i granice je dzielące (zakładając, że istniały oczywiście " oczywiscie to demagogia aczkolwiek nie zaprzeczam, ze pis dwoi sie i troi zeby zblizyc do siebie PO i SLD. Oczywiscie wszyscy najlepsza jest koalicja PiS, LPR i Samoobrony, partii były esbeków. Dla niedowiarków: www.pis.org.pl/article.php?id=3421 "Samoobrona jest tworem byłych oficerów służb bezpieczeństwa. Mój brat, który był ministrem stanu do spraw bezpieczeństwa, dostał raport, z którego wynikało, że grupa byłych oficerów SB założyła Związek Zawodowy 'Samoobrona'. To formacja używana do osłony tyłów tego całego układu i ochrony tego nieporządku, który jest w kraju, i jednocześnie korzystająca z tego nieporządku. To są ludzie, którzy nabrali kredytów i chcą żyć jak przedsiębiorcy, a mają kwalifikacje do kopania rowów˝. W serwisie PAP-u z 25 marca 2004 r. Jarosław Kaczyński potwierdził: ˝Cieszę się, że będę na pierwszej linii walki z Samoobroną. Uważam, że mam dowody na potwierdzenie moich słów i w odpowiednim momencie je przedstawię˝." A co do ostatniego koalicjanta, czyli LPR, to wystarczą kalumnie i wiadra pomyj ktore pod ich adrese wylewał na tym blogu galba. Wystarczy poszukać. Ja polecam wpis p.t. Pogańsko-katolicki sojusz czerwonych antykomunistów (www.galba.blox.pl/html/1310721,1441794,13.html) oraz: tiny.pl/glgq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huhu Re: test IP: *.elartnet.pl 30.08.06, 01:25 <ahref="pl.wikipedia.org/wiki/Klasyfikacja_biologiczna#Ciekawostki ">kuku?</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: test IP: *.elartnet.pl 30.08.06, 01:26 <ahref="http://pl.wikipedia.org/wiki/Klasyfikacja_biologiczna#Ciekawostki">kuku? </a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no! Re: test IP: *.elartnet.pl 30.08.06, 01:27 kuku?<a href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Klasyfikacja_biologiczna#Ciekawostki">kuku? </a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: test IP: *.elartnet.pl 30.08.06, 01:29 jak w tej klasyfikacji ze starożytnej chinskiej encyklopedii<a href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Klasyfikacja_biologiczna#Ciekawostki">jak w tej klasyfikacji ze starożytnej chinskiej encyklopedii</a> Odpowiedz Link Zgłoś