radeksuperbest 28.11.05, 16:27 Szybko tanio i solidnie, naprawa komputerow twozenie stron, pozycjonowanie dojazd do klienta gratis :) radek@superbest.pl radeksuperbest@gazeta.pl Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
kolor23 Re: serwis komputerowy 28.11.05, 16:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=32618237 to ty? Link Zgłoś
radeksuperbest Re: serwis komputerowy 28.11.05, 16:36 nie ja pracuje w firmie komputerowej juz 10 lat i znam sie na rzeczy Link Zgłoś
radeksuperbest Re: serwis komputerowy 28.11.05, 16:43 moze innaczej forum to jest ale jezeli masz popedy na nauczyciela to szkola jest dla wszystkich tylko trzeba umiec to robic uczyc innych najpierw to samemu trzeba sie wiele nauczyc Link Zgłoś
Gość: mmx Re: serwis komputerowy IP: *.acn.waw.pl 29.11.05, 00:42 Jesli juz mowa o nauce to zacznij od jezyka polskiego. Bo jesli mowisz tak jak piszesz to chyba ciezko sie dogadac z klientem. Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: serwis komputerowy IP: *.chello.pl 29.11.05, 12:41 widze ze tu pisza same osiolki co boicie sie konkurencji ????? żalosc bierze jak sie was czyta dzieci zajmijcie wy sie lepiej swoimi tylkami a nie czyimiś bo inteligencja nie grzeszycie mmx??? co to jest ?????? wyglada mi na duze ZEROOO KOLOR???? MOZE POWINIENES ZOSTAC MALARZEM COOOO?????/HAHAHAHHAHAAAA Link Zgłoś
kolor23 Re: serwis komputerowy 29.11.05, 18:44 ehhh napisał(a): > widze ze tu pisza same osiolki co boicie sie konkurencji ????? żalosc bierze ja > k > sie was czyta dzieci zajmijcie wy sie lepiej swoimi tylkami a nie czyimiś bo > inteligencja nie grzeszycie mmx??? co to jest ?????? wyglada mi na duze ZEROOO > KOLOR???? MOZE POWINIENES ZOSTAC MALARZEM COOOO?????/HAHAHAHHAHAAAA hehehehe widziałem cie na zdjeciach z Poznania. A poza tym to masz WIELKI problem: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3038893.html Link Zgłoś