Dodaj do ulubionych

Kupimy Zadłużone Spółki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.14, 21:34
Skup Zadłużonych Spółek - Kupię zadłużoną spółkę z o.o. S.A. tel. 608-124-127 mail:Biuro@KancelariaPomocy.pl www.KancelariaPomocy.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: NowyPrezes Re: Kupimy Zadłużone Spółki IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.01.15, 11:50
      Zostanę prezesem w zadłużonej spółce, obejmę zarząd. Nawiążę współpracę.
      CAŁY KRAJ.

Tel. 535 038 922 - nie odbieram? wyślij sms - oddzwonię
      • Gość: August Re: Kupimy Zadłużone Spółki IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.15, 13:41
        Ja swoją spółkę sprzedałem na www.skupspolek.com i generalnie jak dla mnie to było najlepsze wyjście! Polecam każdej upadającej spółce takie rozwiązanie
        • Gość: Bonfled Re: Kupimy Zadłużone Spółki IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.15, 15:31
          Ktoś jeszcze może polecić jakąś sprawdzoną firmę działającą w zakresie odkupu zadłużonej spółki?
          • Gość: Alice86 Re: Kupimy Zadłużone Spółki IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.15, 13:29
            Podpinam się do pytania, ktoś coś słyszał?
            Znalazłam taką firmę: biurro.com/ - może ktoś ma z nimi doświadczenie?
            • Gość: Arabiks Re: Kupimy Zadłużone Spółki IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.15, 14:16
              Podpinam się do pytania o tę firmę, ktoś coś słyszał?
              • Gość: Anteko Re: Kupimy Zadłużone Spółki IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.15, 13:21
                Najlepiej umów się na spotkanie i pogadaj, bo tak to ciężko ci będzie znaleźć opinie. Ich oferta wydaje się ok.
        • Gość: Branka Re: Kupimy Zadłużone Spółki IP: 78.8.106.* 08.04.15, 13:42
          Czy ktoś jeszcze korzystał z usług www.skupspolek.com ?
          Faktycznie można na nich polegać?
          • Gość: ArturBaku Re: Kupimy Zadłużone Spółki IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.15, 09:35
            Z tego co czytam ofertę i opinie wydają się ok, ale nie korzystałem z ich usług. Chociaż się zastanawiam czy nie umówić się na spotkanie ...
            • Gość: Dominot Re: Kupimy Zadłużone Spółki IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.15, 09:51
              Daj znać jak się umówisz na spotkanie z nimi, bo sam jestem ciekaw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka