Gość: Kupię Spółkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.14, 21:34 Skup Zadłużonych Spółek - Kupię zadłużoną spółkę z o.o. S.A. tel. 608-124-127 mail:Biuro@KancelariaPomocy.pl www.KancelariaPomocy.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NowyPrezes Re: Kupimy Zadłużone Spółki IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.01.15, 11:50 Zostanę prezesem w zadłużonej spółce, obejmę zarząd. Nawiążę współpracę. CAŁY KRAJ. Tel. 535 038 922 - nie odbieram? wyślij sms - oddzwonię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: August Re: Kupimy Zadłużone Spółki IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.15, 13:41 Ja swoją spółkę sprzedałem na www.skupspolek.com i generalnie jak dla mnie to było najlepsze wyjście! Polecam każdej upadającej spółce takie rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonfled Re: Kupimy Zadłużone Spółki IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.15, 15:31 Ktoś jeszcze może polecić jakąś sprawdzoną firmę działającą w zakresie odkupu zadłużonej spółki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alice86 Re: Kupimy Zadłużone Spółki IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.15, 13:29 Podpinam się do pytania, ktoś coś słyszał? Znalazłam taką firmę: biurro.com/ - może ktoś ma z nimi doświadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arabiks Re: Kupimy Zadłużone Spółki IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.15, 14:16 Podpinam się do pytania o tę firmę, ktoś coś słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anteko Re: Kupimy Zadłużone Spółki IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.15, 13:21 Najlepiej umów się na spotkanie i pogadaj, bo tak to ciężko ci będzie znaleźć opinie. Ich oferta wydaje się ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Branka Re: Kupimy Zadłużone Spółki IP: 78.8.106.* 08.04.15, 13:42 Czy ktoś jeszcze korzystał z usług www.skupspolek.com ? Faktycznie można na nich polegać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArturBaku Re: Kupimy Zadłużone Spółki IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.15, 09:35 Z tego co czytam ofertę i opinie wydają się ok, ale nie korzystałem z ich usług. Chociaż się zastanawiam czy nie umówić się na spotkanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominot Re: Kupimy Zadłużone Spółki IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.15, 09:51 Daj znać jak się umówisz na spotkanie z nimi, bo sam jestem ciekaw. Odpowiedz Link Zgłoś