Dodaj do ulubionych

POmoc Drogowa

07.02.14, 18:46
Polecam usługi firma AMD Pomoc Drogowa z Jeleniej Góry. Wyciągnie z rowu, zaspy, podniesie dostawczaka i ciężarówkę. Pomoże znaleźć odpowiedni warsztat.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: POmoc Drogowa IP: *.dialup.ice.net 27.04.14, 12:53
      Ja mam w tych okolicach dwie firmy z tej branży - jedna to właśnie AMD z Jeleniej Góry i druga z Wrocławia Big Tuck - przez polecenie mojego ojca. Nie mam wykupionego pakietu Assistance, bo uznałam to za dodatkowy koszt, mam numer do pomocy drogowej, czynne są całą dobę a koszt niższy niż kilkuletnia składka.
      • marcin10-1 Re: Pomoc Drogowa 22.05.14, 10:05
        Ja korzystałem z pomocy drogowej Bydgoszcz ceny mają niszcz od konkurencji a obsługa na wysokim poziomie nie kazali długo na siebie czekać. Więcej informacji na stronie POLECAMTekst linka
      • Gość: Ziemek Re: POmoc Drogowa IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.14, 15:24
        Jestem z Trzebnicy, nie korzystałem nigdy z pomocy drogowej, ale widziałem ostatnio wypadek, o którym było u nas głośno, jak się TIR do rowu wywrócił. Obsługiwała go firma jarex24.pl/ i widziałem jak go podnosili na koła. Niezły widok, imponujące umiejętności. Gratuluję fachowcom :)
    • Gość: molaaa34 Re: POmoc Drogowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.14, 12:13
      ja jedynie tu korzystałam - www.pomoc-drogowa-kielce.pl w dość nietypowej sytuacji na drodze, nie mam zastrzeżeń szybko poszło :)
    • estera1538 Re: POmoc Drogowa 31.08.15, 01:47
      Z Dolnego Śląska to znam jedynie firmę Big Truck - raz korzystałam z ich usług, a polecił ją mój znajomy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka