bolo321 15.11.07, 18:12 w dzielnicy tysiąclecie zaginął dziś rano pies Max wiek 2,5 roku,prosimy o pomoc w odnalezieniu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 18:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moderacja ?nie ma Re: Zaginął pies alaskan malamute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 19:48 Leniuchy nic nie robia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Zaginął pies alaskan malamute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 18:40 bolo321 napisał: > w dzielnicy tysiąclecie zaginął dziś rano pies Max wiek 2,5 roku,prosimy o > pomoc w odnalezieniu I bardzo dobrze, naucz sie "burka" nalezycie pilnowac. Forum to nie kramik, gdzie moderacja tego forum ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zaginął pies alaskan malamute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 19:03 ZAWSZONY LUDKU jak cię nie interesuje to nie czytaj forum służy między innymi do pomocy w odnalezieniu zguby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 19:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Zaginął pies alaskan malamute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 19:33 przeciez te dwa smiecie ccc i abc urzywaja forum do pisania bzdetow dlatego nalezy olewac takie posty bo i tak nic madrego nie wnosza a podniecaja natomiast autorow oooo ba ja nabluzgam na forum jestem twardy madafaka zalosne gnoje 15 letnie ktore tatus wpuscil na 256 kilowa neostrade hehe lol dla was smiecie, A CO DO PSA TO PODEJRZEWAM ZE SPUSZCZONY BYL ZE SMYCZY A HUSKY CZY ALASKAN SA TO PSY KTORE JAK POCZUJA WOLNOSC TO BIEGNA BEZ CELU, PRZED KUPNEM TRZEBA TROCHE POCZYTAC O PSIE KTOREGO SIE CHCE KUPIC, MIMO TO RZYCZE ODNALEZIENIA PSA I ZAPEWNIENIA MU ROZRYWEK WIEKSZYCH NIZ 5 MINUTOWY SPACER NA KUPE ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zaginął pies alaskan malamute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 19:36 Gość portalu: lol napisał(a): > przeciez te dwa smiecie ccc i abc urzywaja forum do pisania bzdetow dlatego > nalezy olewac takie posty bo i tak nic madrego nie wnosza a podniecaja natomias > t > autorow oooo ba ja nabluzgam na forum jestem twardy madafaka zalosne gnoje 15 > letnie ktore tatus wpuscil na 256 kilowa neostrade hehe lol dla was smiecie, A > CO DO PSA TO PODEJRZEWAM ZE SPUSZCZONY BYL ZE SMYCZY A HUSKY CZY ALASKAN SA TO > PSY KTORE JAK POCZUJA WOLNOSC TO BIEGNA BEZ CELU, PRZED KUPNEM TRZEBA TROCHE > POCZYTAC O PSIE KTOREGO SIE CHCE KUPIC, MIMO TO RZYCZE ODNALEZIENIA PSA I > ZAPEWNIENIA MU ROZRYWEK WIEKSZYCH NIZ 5 MINUTOWY SPACER NA KUPE ;p Analfabeto !!! Proponuję zakupić słownik ortograficzny i go często UŻYWAĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bolo321 Re: Zaginął pies alaskan malamute 15.11.07, 19:41 tego psa mam 2,5roku i albo go ktoś ukrat z podwórka albo poproztu zginoł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Zaginął pies alaskan malamute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 19:42 NO TE PSY SA TERAZ W 'MODZIE' I NIE UKRYWAJMY NIE SA AGRESYWNE ZBYTNIO WIEC MOGL KTOS UKRASC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo321 Re: Zaginął pies alaskan malamute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 19:46 tak tymbardziej że przyjechałem po pracy z nocy i przet furtkom znalazłem duży kawałek szynki ponadgryzanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola172 Re: Zaginął pies alaskan malamute IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.07, 14:35 Jestem zaskoczona agresywnością osób, które w taki sposób traktują to - że komuś ginie piesek, czasami, równie ważny jak każdy inny członek rodziny. Bardzo współczuje osobie, którek zginął piesek. Sama doświadczyłam tego i wiem , że zrobie wszystko aby moja sunia wróciła do nas. A to, że sa dobrzy ludzie wiem. Pomagają dobrymi sławami, wspólną inicjatywą zamieszczania ogłoszeń na innych portalach, angażuja sie prywatnie wszukanie pieska. Wspołczuje takim ograniczonym osobom, które pisza w taki okrutny soposób. Strata pieska, kochanego domownika jest bardzo dotkliwa, o tym wiedza Ci którzy kochaja zwierzeta. Wszystkich innych należy prosić o przynajmniej powstrzymanie się o głupich komentarzy. Jak nie - BEZMÓZGOWCU to podpisz się pod innym tematem, niż pisanie prymitywnych komentarzy. Ponoć tylko hiena żeruje na ludzkim nieszcześciu. Widać - po wpisach są inne " ograniczniki mózgowe ". Bardzo współczuje. Piesek się odnajdzie, prosze wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do jola [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 14:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 16:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikus [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 18:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 18:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikus Re: Zaginął pies alaskan malamute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 18:12 A pogrysc Cie hau hau hau.I juz Cie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forum [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 18:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: Zaginął pies alaskan malamute IP: *.piko.krakow.pl 17.11.07, 22:20 w okolicach krakowa znaleziono psa alaskan malamute - ewentualnie prosze o kontakt. tel 602323547 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Zaginął pies alaskan malamute IP: *.kopernika.trustnet.pl 19.11.07, 13:16 dziś widzialam niestety ale przejechanego Huskiego albo Malamuta w dzielnicy lisiniec :( ( na ulicy wręczyckiej) Odpowiedz Link Zgłoś