Dodaj do ulubionych

proszę o pomoc......

11.08.12, 18:33
wszystkich użytkowników programu KK posiadających wersję z opcją przekształcania pliku .krz do txt. Pozwala to na wykorzystanie krzyzówki z KK w aplecie Javy. Info o istnieniu takiego programiku wyczytałem na stronie autora, niestety nie można się jakoś z nim skontaktować. Może ktoś z braci szaradziarskiej ma taki dodatek? Z góry dziekuję :-)
Obserwuj wątek
    • romanglowacki Re: proszę o pomoc...... 15.08.12, 15:23
      Jak wyczytałem na stronce plik ten to: krz2app.xxx - niestety jest tylko wersja demo. A autor nie odpowada ani na majle, telefony - może ktoś zna nowe namiary na autora?
      • ghoust107 Re: proszę o pomoc...... 07.01.13, 15:18
        Chyba problem się wyjasnił ? Strona przestała istniec ...... powód nieznany.
        • romanglowacki Re: proszę o pomoc...... 07.01.13, 18:28
          no właśnie, widziałem nowy post na ten temat i sam też czekałem jakiegoś odzewu, ale skoro ja nie doczekałem się niczego od sierpnia, nie liczyłem, że coś się diametralnie zmieni :-) Co do istnienia strony - to chyba nie do końca tak jest jak myślimy. Zdaje mi się w już parę razy było podobnie na przełomie roku, ale to się pewnie wiąże z wygasnięciem umów, płatnościami.... Nic, poczekamy jeszcze trochę, ale sam się dziwię, że taki mały jest odzew, czyżby nikt juz nie miał i nie korzystał z Kreatora?
          • ghoust107 Re: proszę o pomoc...... 07.01.13, 20:37
            Tak wznowienie umów to może być przyczyną tego wszystkiego. Co do programu i jego posiadaczy to w zasadzie jest ich trochę z tego co wiem. Może akurat nie zaglądają na te forum albo wolą nie "chwalić" jego posiadaniem ? ;) Pamiętam że o innych dawniej popularnych programach też prawie nikt nie pisał na forach. Czyżby wszyscy porzucili jakiekolwiek programy i poprzestali na np. encyklopedii, ołówku i szarych komórkach? ☺
            Nie sądzę.
            • 333andrzej Re: proszę o pomoc...... 11.01.13, 15:31
              Z przykrością muszę Państwa poinformować, że p. Joachim zmarł nagle jeszcze w ubiegłym roku.

PS. Byłem jego znajomym z tego samego miasta.
              • shadow102 Re: proszę o pomoc...... 13.01.13, 13:40
                To dla mnie bardzo zła wiadomość. Od jakiegoś czasu odkładałem sobie na ten program po testach wersji demo. Gdy w końcu się zdecydowałem że na początku roku dokonam zakupu to tu taka informacja.
                • alsor w tej sprawie mogę pomóc 23.01.13, 18:30
                  shadow102 napisał:

> To dla mnie bardzo zła wiadomość. Od jakiegoś czasu odkładałem sobie na ten pro
                  > gram po testach wersji demo. Gdy w końcu się zdecydowałem że na początku roku d
                  > okonam zakupu to tu taka informacja.

Tak się składa że byłem współautorem tego starego Kreatora,
                  na którym robił sobie te krzyżówki J. Lach.

Potem jeszcze przez jakiś czas samodzielnie rozwijałem ten program,
                  i obecnie dysponuję znacznie lepszą wersją od tej znanej powszechnie.

Jeśli chcesz to kupić, no to można się kontaktować na: alsor.interia.pl
                  • shadow102 Re: w tej sprawie mogę pomóc 23.01.13, 19:53
                    Chyba zabraklo '@' jezeli to mnial byc adres mail ? W kazdym razie prosze o kontakt.
                    • alsor to jest kontak 23.01.13, 22:52
                      > Chyba zabraklo '@' jezeli to mnial byc adres mail ? W kazdym razie prosze o kon
                      > takt.

Tak. Na interia.pl.
    • romanglowacki Re: proszę o pomoc...... 22.01.13, 14:25
      bardzo proszę 333andrzej-a o odezwanie się do mnie za pomocą majla (romanglowacki@gmail.com) lub gg (4920777).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka