markata1 12.10.04, 18:35 Jak i gdzie można wziąć udział w tym konkursie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megalomaniac Re: konkurs pojedynki 12.10.04, 18:36 wszędzie tego pełno...zanczy informacji!;-))) dzisiaj o godz.19 pojawi się zestaw...UWAŻAJ!!! Odpowiedz Link
luxer Re: konkurs pojedynki 12.10.04, 18:47 markata1 napisał: > Jak i gdzie można wziąć udział w tym konkursie Punktualnie o godz. 19 pojawią sie tu hasła do odgadnięcia, za które otrzymuje się punkty. Odpowiedzi wpisuje się w TEMAT, podając nr odgadniętego wyrazu. Musisz tobić to bardzo szybko, bo tempo jest zastraszające. Oczywiście to jest uczestnictwo w kategorii rozwiązujący, jako autor możesz brać udział dopiero za tydzień, ponieważ trzeba wysłać swój "zestaw wyrazów" do widoka. Reszta w regulaminie. Czas nagli, a jeszce muszę wykonać parę telefonów ;)) luxer Odpowiedz Link
widok22 Podziękowania i gratulacje 27.01.05, 21:36 Konkurs Pojedynki dobiegł końca. Był dla mnie od samego początku aż do gongu obwieszczającego koniec ostatniego, finałowego pojedynku, niezwykle emocjonującą, fantastyczną zabawą i za te emocje, za tę grę, wszystkim aktorom Pojedynków chciałbym serdecznie podziękować. Najbardziej dziękuję Luxer, bez której nie byłoby tak przyjemnie jak było, a także Autorom za świetne hasła, w szczególności Consueli i Sarze20, bo po drodze do Finału ich wysiłek był największy. Dziękuję także wszystkim pozostałym autorom, którzy nadesłali hasła: Ahabie i Jazdowi, Harumowi, Jw1969, Lucbachowi, Maku7, Megalomaniacowi, Reptarowi, Taddy'emu01, Totetowi, Uhuhu, Warsowi10, Wiązowi_Szypułkowemu_Wspak i Zbiście. Próbowałem także wymyślać hasła - i wiem, że to wcale nie jest takie łatwe. Serdecznie gratuluję zwycięzcom konkursu - Consueli w kategorii autorów i Jw1969 w kategorii rozwiązujących. Proszę, aby gratulacje przyjęli wszyscy, którzy zdobywali punkty za odgadywanie haseł: Musztardek, Uhuhu, Totet, Zbista, Reptar, Maku7, Wars10, Duza-ryba, Orchideapl, Taddy01, Mag33, Glory77, Wolando, Markata1 i Megalomaniac. Wspaniale, że wzięliście udział w zabawie. Ponad 1000 postów daje obszerny materiał do analizy dla przyszłych badaczy tajników szaradziarstwa. Konkurs Pojedynki ogłaszam za zamknięty:) Odpowiedz Link
luxer FDROTFL 27.01.05, 23:34 Dzięki widoku22 za miłą zabawę. Fajnie się bawiłm :)) pa luxer Odpowiedz Link