Dodaj do ulubionych

meble bodzio

05.07.09, 18:21
kupiłem meble w salonie Bodzio w Sosnowcu w niedziele zamówiłem we
czwartek przywieźli po rozpakowaniu okazało się że 90% elementów
jest uszkodzona poobdzierane brzegi poubijane rogi i ogólnie źle
wykończone teraz mam problem z reklamacją.Żałuję że wcześniej nie
wszedłem na to forum i nie przeczytałem opinii ludzi na temat firmy
Bodzio.Nikomu nie polecam korzystania z usług tej "POŻAL SIĘ BOŻE
FIRMY".Ale nie mam zamiaru odpuścić i będę walczył o swoje!!!
Obserwuj wątek
    • zawiedzionajaknigdy [...] 16.09.13, 19:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • jcis Re: Ikea > Bodzio 19.09.13, 15:32
      Prosze was Ikea tez nie nalezy do tych super firm. Na jakosci wiem ze zalezy firmie bydgoskie meble. Robia solidne i dlugotrwale meble, nawet ich meble uzywane sa w lepszym stanie niz nowe z Ikei.
    • mgrac Re: meble bodzio 20.09.13, 11:02
      kolego, ja miałem to samo jak zamówiłem z BRW - musiałem jeździć i dopraszać się o narożniki, śrubki i zawiasy. Następnym razem zamówiłem coś innego z normalnego sklepu intrnetowego jakiegoś pierwszego lepszego i było cacy,, to chyba byli oni www.xsonic.pl/szafki-pokojowe-c-422_841_965.html
      • jcis Re: meble bodzio 20.09.13, 22:34
        Muszą na czyms zarabiac. Wpuszczają w TV od groma reklam przykuwają tym uwage odbiorcow i dlatego mają klientow. Niestety nie pomysleli o jakosci, a o ilosci. Potem to sie wszystko odbija na zwyklych ludziach, a oni sa zadowoleni bo ktos u nich cos kupil.
        • kasiaczarnulka Re: meble bodzio 21.09.13, 12:23
          no ale bez przesady, dopraszać się jeszcze o śrubki czy zawiasy, które tam powinny być koniecznie?! Skutecznie odwodzicie mnie od odwiedzania sklepów bodzia, nienawidze takiego traktowania klientów, którzy płacą!!!
          • jcis Re: meble bodzio 22.09.13, 22:07
            Nasz klient nasz pan. Jezeli ktos chce kupic, zaufac tej firmie to powinno sie wszystko zrobic zeby zostawic dobre wrazenie. Niestety teraz w tych czasach niektore sklepy zapominaja o tym, a potem wychodza takie cyrki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka