Dodaj do ulubionych

Oddam królika baranka francuskiego

07.01.13, 14:01
Oddam królika, samiczkę (7 miesięcy) w dobre ręce. Trafiła do naszego domu w wieku 5 miesięcy, niestety z powodu alergii syna nie może dłużej z nami przebywać.
Królik jest towarzyski, lubi być głaskany i czesany. Często sam podbiega do człowieka i prosi się o pieszczoty. Nie zachowuje się agresywnie (nie lubi jednak być noszony na rękach- wtedy ze zdenerwowania zdarza mu się podgryzać ubrania osoby trzymającej ją). Potrzebuje około 1-2 godzin ruchu dziennie (poza klatką) i towarzystwa człowieka, bądź innego zwierzątka- może być z powodzeniem hodowany wraz ze świnką morską, jest stworzeniem zupełnie bezkonfliktowym. Kiedy jest wybiegany w klatce zachowuje się grzecznie, w nocy nie hałasuje. Swoje potrzeby załatwia w jedno miejsce, więc w klatce wystarczy do jednego rogu wstawić kuwetkę i tym sposobem uniknąć sprzątania całej klatki (a trzeba to robić średnio co 2-3 dni). Nie jest wybredny w sprawach żywieniowych- zjada sianko, granulat, ziarno, surowe bądź suszone owoce i warzywa. Nie przeszkadza mu towarzystwo małych dzieci, nie boi się hałasów. Jest oswojony.
Zdjęcie: fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/269093_341966279225932_83897847_n.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: Oddam królika baranka francuskiego IP: *.play-internet.pl 09.01.13, 22:26
      Witam, mam pytanie czy ta oferta jest aktualna i czy jest to w tychach?
      Bo byłbym zainteresowany przygarnięciem tej króliczki bo sam posiadam samca tej rasy chciałbym dziewczynie sprawić niespodziankę oraz Frankowi ( bo tak ma na imie królik) :)
      pozdrawiam.
    • Gość: Paweł Re: Oddam królika baranka francuskiego IP: *.play-internet.pl 10.01.13, 17:07
      Witam to jeszcze raz ja i chciałbym tylko się dowiedzieć czy to aktualne i gdzie by mozna było w razie czego odebrać króliczke :) mój numer tel to 696 441 642 Paweł.Bardzo prosiłbym o kontakt.Dziekuje.
    • polinax Re: Oddam królika baranka francuskiego 19.01.13, 16:10
      Przygarnęłabym tego cudownego zwierzaka, tylko mam psa - czy nie byłby to problem? nie posiadam rowniez klatki. skad panstwo sa? prosze o kontakt. pozdrawiam
    • Gość: agata Re: Oddam królika baranka francuskiego IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.13, 12:12
      witam chciałąbym sie dowiedziec czy sprawa tego kroliczka jest aktualna
      • asiunialam Re: Oddam królika baranka francuskiego 01.05.13, 21:45
        witam, czyten króliczek jestdalej do ddania?
    • Gość: basia Re: Oddam królika baranka francuskiego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.02.14, 23:00
      Witam

Czy ogłoszenie jest nadal aktualne?? Jestem zainteresowana :) czekam na odpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka