IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 19:17
Gdzie mogę kupić ładne i niedrogie meble kuchenne.Bardzo proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: megadeth Re: Meble !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 19:19
      Popatrz w DEKu
    • borat80 Re: Meble !!! 31.07.13, 12:50
      Ładne, fajne, funkcjonalne meble i do tego w niedrogiej cenie są w salonie Mebli Gawin. Mają duży wybór więc każdy znajdzie coś dla siebie. Sam mam meble tej firmy w kuchni, w gościnnym i w sypialni i jestem z nich bardzo zadowolony, bo już służą mi parę lat:)
    • Gość: ala Re: Meble !!! IP: *.kielce.vectranet.pl 31.07.13, 16:36
      Popatrz też w kieleckiej fabryce mebli; często mają coś na wyprzedażach - a poza tym zawsze można kupić duuużo taniej meble powystawowe.
      • Gość: smurfmadrala Re: Meble !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.13, 17:06
        Jak bardzo tanio, poszukałbym używanych po portalach-giełdach www.
        Koleżanka kupiła takie mebelki, że aż zazdrość i opad żuchwy jak koparka podsiębierna :)
        Cena nie do uwierzenia,
        sprzedawał okazyjnie jako wymieniane wyposażenie biura mocny przedsiębiorca,
        jeszcze jej przywiózł, transport ponad 100km ! :))))
        Mebelki, że aż głaskać się chce, miała Baba celny strzał.
      • marcin31987 Re: Meble !!! 24.03.16, 13:04
        tylko nie w kieleckiejfabryce mebli!!!OMIJAĆ TĄ DZIADOWSKĄ FIRMĘ I NIC TAM NIE KUPUJCIE PROSZĘ!!!! CZEKAMY Z ŻONĄ NA MEBLE DRUGI MIESIĄC A PANIE W FIRMIE MÓWIĄ ŻE TO I TAK NIEDŁUGO!!!CZASY PRL-U!!!! BABSKA NA SKLEPIE JESZCZE KŁAMIĄ ŻE BĘDZIE SZYBCIEJ BO ZAMÓWIEŃ MAŁO I ŻE DOSTAWA BĘDZIE LADA DZIEŃ!!!PRZYKRO BO TO KIELECKA FIRMA ALE W TYM PRZYPADKU Z LOKALNEGO PATRYJOTYZMU TRZEBA ZREZYGNOWAĆ I KUPOWAĆ GDZIE INDZIEJ!!!!
    • Gość: aaa Re: Meble !!! IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.14, 17:09
      Suchedniów Berezów 17

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka